Dahua EU versterkt met twee business development managers

Dahua Europe heeft twee nieuwe business development managers in dienst genomen. Jouke van Keulen en Koen Pelle zullen verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van het klantenbestand en het uitbouwen van de business die Dahua doet in Nederland.

Jouke van Keulen: “Mijn komst bij Dahua moet een boost geven aan de groei van Dahua door het partnernetwerk te gaan vergroten en uit te breiden. Met mijn achtergrond in de security en met de kennis van zowel de elektrotechnische als de beveiligingsinstallateur als gesprekspartner, zal hier een focus op komen. Mijn voorkeur gaat uit om de partners en de klanten goed te leren kennen en het persoonlijk contact namens Dahua Europe te verbeteren. De intentie van mijn komst bij Dahua is om meer marktpotentieel te genereren en ook de herkenbaarheid van het merk te verbeteren.”

Koen Pelle heeft vele jaren ervaring in de Nederlandse beveiligingsmarkt als international business development manager. Hij heeft voor het Spaanse Davantis Spain, Indigo Vision en Alphatron Security Systems gewerkt. Koen zal zich richten op het uitbouwen en professionaliseren van de bedrijfsvoering van Dahua binnen Nederland.

Gedeeld

Geef een reactie