Ervaren politiespecialist versterkt management Centurion

Het Amsterdamse beveiligingsbedrijf Centurion Beveiliging breidt het management uit met Willem van Dijk. De nieuwe topman heeft ruime ervaring bij onder andere de Politie en gaat bij Centurion leiding geven aan de mobiele surveillance en evenementenbeveiliging.

Van Dijk was 13 jaar lang werkzaam bij de specialistische dienst DKDB en het AT (arrestatieteam) van de pPolitie. Daarnaast gaf hij les in vuurwapengebruik. Na zijn carrière bij de politie werkte hij nog bij het internationale beveiligingsbedrijf Pinkerton Security waar hij actief was als observatierechercheur en persoonsbeveiliger.
In maart van dit jaar startte operationeel manager Remco Volman bij Centurion. Volman was close protection officer bij de DKDB, studeerde aan de Politieacademieen werd operationeel specialist bij de gemeente Noordwijk. Hij begon in maart 2018 bij de Centurion Groep en kreeg als taak om de sterk groeiende operatie in goede banen te leiden.

Zwaargewichten
Van Dijk gaat general manager Ron Leemans ondersteunen met de aansturing van de Mobiele Surveillance en neemt de beveiliging van evenementen op zich. Hiermee heeft Leemans twee zwaargewichten tot zijn beschikking waarmee hij de operationele kant verder kan professionaliseren.
Directeur Jerry van Mechelen – zelf ook oud politieman – zegt de operationele aansturing met zorg gekozen te hebben: “Er moest een betere balans komen in de uitvoering van de opdrachten. De Centurion Groep heeft een heel bijzondere klantenportefeuille waar geen standaard aanpak op past. Er wordt nu met andere ogen naar de interne organisatie gekeken en dat werkt vernieuwend.”
Met deze samenstelling van het operationele management kan de organisatie opdrachtgevers nog beter adviseren als het gaat om beveiligingsmaatregelen anno 2018.

Voor meer informatie: Jerry van Mechelen, 020-020 486 1776, jerry@centurioncd.nl.

Gedeeld

Geef een reactie