Hans Duijst treedt toe tot VEB-bestuur

Bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven is Hans Duijst toegetreden als bestuurslid. De voormalige G4S-topman volgt Rob van de Lisdonk op en vertegenwoordigt naast Marc Kramer de circa 120 particuliere beveiligingsorganisaties binnen de brancheorganisatie.

Hans Duijst is sinds 2000 actief in de particuliere beveiligingsindustrie. Na een studie economie aan de universiteit van Portsmouth trad hij bij Securicor in dienst als operations director. Al snel klom hij op tot managing director van het inmiddels tot G4S Nederland gefuseerde bedrijf en in 2011 werd hij regional director North West Europe. Eind 2014 nam hij afscheid van het bedrijf en ging hij zich richten op het begeleiden van ondernemers bij het kopen en verkopen van bedrijven.

Grote ambities
Duijst kwam via Marc Kramer in contact met de VEB. De vereniging was op zoek naar iemand met bestuurlijke ervaring en kennis van wat er zoal omgaat tussen particuliere beveiligingsorganisaties en andere belanghebbenden. “Onder de radar was ik nog steeds actief binnen de beveiligingsbranche en zo had ik ook af en toe contact met Marc. Hij belde mij om te vragen of ik misschien zin had om een keertje mee te gaan naar de VEB, om te kijken of dat iets voor mij was. Dus heb ik een paar vergaderingen bijgewoond en dacht ik na afloop dat ik het best wel weer leuk vond om zoiets erbij te gaan doen. Dus gaan we samen kijken hoe we de vereniging weer een paar stappen verder kunnen brengen, want de ambities zijn groot.

Gedeeld

Geef een antwoord