Henrieke Oonincx wordt commercieel directeur Securitas

Securitas Nederland completeert haar directieteam met Henrieke Oonincx. Zij start per 1 juni als commercieel directeur. Met de aanstelling van Oonincx zegt Securitas zich verder te transformeren naar Intelligent Protective Services Partner in de beveiligingssector.

Oonincx heeft ruim twintig jaar ervaring in commerciële functies bij dienstverleners in de consultancybranche en in de technologische en financiële sector. De afgelopen twaalf jaar heeft zij haar sporen verdiend bij PwC, onder andere in de functies van Head of Clients & Markets en Corporate Manager Clients & Markets Development. Daarvoor bekleedde ze diverse functies bij Travelport en ING Nederland.

Ambitieuze doelstellingen
“We zijn erg blij met de komst van Henrieke Oonincx”, aldus Bart Schmeink, algemeen directeur bij Securitas. “Zij heeft veel commerciële ervaring opgedaan bij organisaties waar het vinden van een balans tussen klantgerichtheid, menselijk gedrag, maar ook risicoanalyse aan de orde van de dag zijn. Haar aantreden zal zeker bijdragen aan de realisatie van onze ambitieuze doelstellingen en onze strategische koers om dé Intelligent Security Provider voor onze klanten te zijn.”

Gedeeld

Geef een antwoord