Jeroen Dijkmans van Gunst bij Axis accountmanager Nederland

Axis Communications breidt het salesteam verder uit en benoemt Jeroen Dijkmans van Gunst (57) tot accountmanager Nederland.
In zijn nieuwe functie richt hij zich op de end-to-end-oplossingen van Axis in Nederland, gericht op het midden- en kleinbedrijf.

Dijkmans van Gunst wordt onder andere verantwoordelijk voor de nauwe samenwerking tussen alle betrokken partijen, het beheer van geautoriseerde partners en het vergroten van het partnernetwerk. Zijn aanstelling is onderdeel van een algehele uitbreiding van het salesteam in Nederland en Duitsland, dat onder leiding staat van Thorsten Grimm (Manager Area Sales Middle Europe) en recent is versterkt met Sonja Simonutti en Thomas Rubis, beiden als accountmanagers verantwoordelijk voor end-to-end-oplossingen van Axis in de Duitse markt.

Slim groeien
“De end-to-end-oplossingen van Axis bieden enorm veel mogelijkheden, bijvoorbeeld voor kleine tot middelgrote winkels, scholen en kantoren”, aldus Dijkmans van Gunst. “Het is voor ons erg belangrijk om zowel bestaande als nieuwe partners de best mogelijke ondersteuning te bieden. Door ons salesteam te versterken, kunnen we onze partners helpen op een slimme manier te blijven groeien.”
Dijkmans van Gunst werkt al ruim dertien jaar voor Axis Communications en was hiervoor onder andere inside sales accountmanager Small Business en distribution accountmanager Benelux.

Gedeeld

Geef een reactie