Johanna Giorgi directeur duurzaamheid bij AddSecure

AddSecure heeft Johanna Giorgi benoemd tot directeur duurzaamheid. Het is een nieuwe functie, waarmee het in beveiliging van alarmcommunicatie gespecialiseerde bedrijf wil benadrukken dat het wil bijdragen aan een veiligere en slimmere wereld.

Johanna Giorgi gaat bij AddSecure leiding geven aan de ontwikkeling en implementatie van een bedrijfsbrede duurzaamheidsstrategie. Zij gaat duurzaamheidsinitiatieven ontplooien in alle bedrijfsonderdelen om zo de strategische groei en waardecreatie op lange termijn te bevorderen. “De instelling van een functie voor Sustainability Director weerspiegelt de toewijding van AddSecure aan duurzaamheid en onze rol in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit is in lijn met onze visie op een veiligere en slimmere wereld. Johanna’s expertise op het gebied van duurzaamheid, bedrijfsontwikkeling en management maakt haar bij uitstek geschikt voor deze rol”, zei Stefan Albertsson, CEO van AddSecure.

Voortdurende ontwikkeling
Giorgi heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De afgelopen acht jaar diende ze als Sustainable Growth Manager & Analyst bij het Zweedse Agentschap voor economische en regionale groei, waar ze leiding gaf aan de ontwikkeling van het werk van het bureau voor duurzame bedrijfsvoering en regionale ontwikkeling. “Ik ben erg blij met deze mogelijkheid en kijk ernaar uit om duurzaamheid te ontwikkelen als een sterke drijvende kracht voor de voortdurende ontwikkeling van AddSecure. Ons doel is om de impact van onze activiteiten en producten op het milieu te verminderen, terwijl we premium-oplossingen aan onze klanten leveren en ze bovendien helpen om bij te dragen aan een veiligere en slimmere wereld”, aldus Johanna Giorgi. Johanna Giorgi zal rapporteren aan de CEO en deel uitmaken van het AddSecure Corporate Management Team.

Gedeeld

Geef een antwoord