Katarina Bonde voorzitter RvB AddSecure

Het in beveiligde communicatie gespecialiseerde AddSecure maakt de benoeming bekend van Katarina Bonde als voorzitter van de Raad van Bestuur. Marlene Forsell is benoemd tot directeur van de Raad. Zij brengen volgens het bedrijf aanvullende vaardigheden en ervaringen mee, evenals waardevolle nieuwe perspectieven.

AddSecure is een Europese leverancier van IoT-oplossingen met een focus op veilige vitale communicatie en data. “Als snelgroeiend bedrijf is het van cruciaal belang voor onze succesvolle expansie – en voor onze klanten en partners – dat we continu de juiste strategieën toepassen. We zijn ervan overtuigd dat onze twee nieuwe bestuurders de vaardigheden en ervaringen van onze raad van bestuur aanvullen en waardevolle perspectieven zullen bieden”, zegt Stefan Albertsson, CEO van AddSecure. “We kijken er erg naar uit om met Katarina Bonde samen te werken en te profiteren van haar uitgebreide ervaring met SaaS-bedrijfsmodellen (terugkerende inkomsten) en met het opbouwen van internationale technologiebedrijven, zowel organisch als via fusies en overnames. De sterke financiële achtergrond van Marlene Forsell, gebaseerd op jarenlange CFO-ervaring bij grote bedrijven, zal AddSecure evenzeer van dienst zijn op ons groeipad om een ​​sterk bedrijf op te bouwen.”

Een veiligere en slimmere wereld
Katarina Bonde: “Ik ben er trots op dat ik ben gekozen tot voorzitter van de Raad van Bestuur van AddSecure en ik ben verheugd om bij te dragen aan het volgende hoofdstuk in het succes van het bedrijf. De IoT-oplossingen van AddSecure maken de wereld veiliger en slimmer voor onze klanten en we zullen blijven uitbreiden door middel van innovatie, investeringen en acquisities. AddSecure is de afgelopen vier jaar al vier keer in omvang gegroeid, maar ik geloof dat het de potentie heeft om nog veel verder te groeien en ik kijk er naar uit om samen met de directie en het managementteam dit te bereiken.
Momenteel bestaat het bestuur van AddSecure uit Katarina Bonde (voorzitter), Marlene Forsell, Michael Groeber (Castik Capital Partners), Krzysztof Jedrzejek (Castik Capital Partners), Philipp Paul (Castik Capital Partners), Andrew M. Reynolds (onafhankelijk), Rob Nicewicz, Abry Partners en Brian St. Jean (Abry Partners).

Gedeeld

Geef een antwoord