Marcel Duijst als sales & innovatiemanager naar PG Security Systems

Met ruim 27 jaar ervaring in de beveiligingsbranche, waarvan 6 jaar als sales support Noord Europa en de afgelopen 7 jaar als vertegenwoordiger Benelux bij Honeywell Security, is Marcel Duijst voor menig installateur in binnen- en buitenland, geen onbekende. Hij zet zijn carrière nu voort bij PG Security Systems.

Mede door de opgedane technische en commerciële ervaringen en kennis van het Honeywell-portfolio in beide functies, spreekt Duijst de taal van zowel installateurs als eindgebruikers. Naast het versterken van het commerciële team binnen PG Security Systems wil hij als innovatiemanager zijn technische kennis, samen met partners en eindgebruikers, een nieuwe innovatieve richting bieden in de snel veranderende beveiligingsmarkt. Hierbij kan gedacht worden aan het bewerkstellen en versnellen van de groei, het vergroten van het rendement en het anticiperen op de digitale transformatie.

Nieuwe businessmodellen
PG Security Systems wil investeren in zijn partners door samen nieuwe tools en businessmodellen te ontwikkelen voor de verkoop van cloud-omgevingen en -diensten, die verbetering brengen in veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en de connectiviteit van gebruikers en gebouwen. Met de ruime ervaring van de technische support-engineers en productspecialisten wil het bedrijf een kenniscentrum zijn voor partners en eindgebruikers. Innoveren doe je niet langer alleen, dat doe je steeds meer door nauw samen te werken, benadrukt algemeen directeur Peter Gatowinas. Mede door het organiseren van innovatiesessies en partnerdagen, wil PG Security Systems partners bij de hand nemen in het transformeren van een traditionele beveiligingsinstallateur naar een allround dienstverlener in smart security.

Gedeeld

Geef een antwoord