Mette Mai Maarup vice president Corporate Strategy bij Milestone

Bij Milestone Systems is Mette Mai Maarup benoemd tot vice-president Corporate Strategy. Zij zal met haar team het Milestone-strategieontwikkelingsproces blijven leiden en de bedrijfsplanning en uitvoering van strategieprojecten ondersteunen.

Met de nieuw gecreëerde rol van VP Corporate Strategy wil Milestone Systems haar zakelijke en strategische kerninitiatieven verder ontwikkelen om het ambitieuze groeitraject van het bedrijf te versnellen. Mai Maarup heeft volgens CEO Thomas Jensen geweldig werk verricht als leider van het strategieteam. “We zijn ervan overtuigd dat we met haar steun en haar team nog beter uitgerust zijn om onze ambitieuze plannen waar te maken.”
Mai Maarup trad in 2019 in dienst bij Milestone Systems als director of Strategy and Corporate Development. Voordat zij bij Milestone Systems kwam werken, werkte zij 8 jaar als strategieconsultant bij Bain & Company (toen nog QVARTZ). Mette heeft een MSc in economie in financiën en accountancy behaald aan de Copenhagen Business School.

Gedeeld

Geef een antwoord