Nieuwe algemeen directeur voor branchekoepel Euralarm

Paul van der Zanden is de nieuwe algemeen directeur van Euralarm. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring op de internationale beveiligingsmarkt en zegt Europa veiliger te willen maken door meer mensen toegang te geven tot betrouwbare brandbeveiligings- en beveiligingssystemen en -diensten.

Bestaande economische modellen veranderen snel en nieuwe technologieën en regelgeving zullen zowel risico’s als kansen creëren, voorspelt de Europese samenwerking van brancheorganisaties in de beveiligingstechniek. Dit heeft gevolgen voor de veiligheids- en brandveiligheidsindustrie. Euralarm bestaat al bijna 50 jaar en speelt nog steeds een belangrijke rol bij het stimuleren van nieuwe regelgeving en standaardisatie ter ondersteuning van kwaliteit en een open marktbenadering. Een goede relatie met de lokale organisaties en beleidsmakers in de landen en Europa maakt deel uit van dit proces.

Bewustwording
In deze veranderende omgeving werkt Euralarm proactief aan bewustwording, educatie en regelgeving. De Europese vereniging biedt een platform voor verschillende belanghebbenden uit de industrie om samen te werken aan standaardisatie, innovatie en marktontwikkeling. “We willen ervoor zorgen dat de industrie de beste professionele producten, systemen en diensten blijft aanbieden die veilig, betrouwbaar en toegankelijk zijn voor alle Europese mensen en bedrijven”, aldus de nieuwe algemeen directeur. “We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die we als industrie hebben om producten, systemen en diensten te leveren die hun werk doen op het moment dat we daaop rekenen.”

Gedeeld

Geef een reactie