Nieuwe voorzitter voor het platform ONVIF

Leo Levit van Axis Communications is de nieuwe voorzitter van ONVIF, het platform dat standaards ontwerpt om digitale beveiligingsproducten van verschillende fabrikanten door elkaar te kunnen gebruiken. Hij volgt Per Björkdahl op, die de afgelopen negen jaar voorzitter is geweest.

Levit is directeur systeemintegratie bij Axis Communications en brengt een sterke technische achtergrond en meer dan tien jaar ervaring in productmanagement, marketing en verkoop met zich mee in zijn rol als voorzitter. Levit volgt Per Björkdahl op, die na negen jaar zijn functie als voorzitter neerlegt.
“In het afgelopen decennium heeft ONVIF gewerkt aan het faciliteren van bijna universele interoperabiliteit van fysieke IP-beveiligingsapparatuur en -clients, waardoor eindgebruikers en systeemintegratoren de vrijheid hebben om te kiezen als het gaat om producten voor videobewaking en toegangsbeheer”, aldus Levit. “Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van de volgende evolutie van ONVIF, aangezien het onze evoluerende industrie en de verdieping van relaties tussen analytics, IoT, AI en andere technologieën blijft ondersteunen.”

Gedeeld

Geef een antwoord