Rasmus Pedersen wordt CFO bij AddSecure

AddSecure kondigt de benoeming aan van een nieuw hoofd van Rasmus Pedersen als Chief Financial Officer. De vorige CFO, Nils Kjölhede, gaat zich binnen het bedrijf bezighouden met fusies en overnames.

AddSecure blijft zich richten op groei en Nils Kjölhede dient die ambitieuze groeistrategie in goede banen te leiden. In de afgelopen drie jaar heeft het bedrijf verschillende strategische acquisities voltooid en het fuseren met en overnemen van bedrijven zal de komende jaren worden voortgezet. Kjölhede wordt verantwoordelijk voor zowel de inkoop van de bedrijven als het leiden van de acquisitie- en fusieprocedures.

Uitgebreide ervaring
AddSecure benoemt Rasmus Pedersen als Chief Financial Officer. Pedersen brengt uitgebreide ervaring met zich mee uit de beveiligingsindustrie met leidende functies bij Verisure UK, Falck A/S en Securitas AB. Recentelijk bekleedde hij de positie van Group CFO voor Hoist Group. Pedersen heeft een Masters of Economics and Business Administration van de Copenhagen Business School in Denemarken. “Rasmus is een doorgewinterde financiële leider, ervaren in het stimuleren van verandering en het leiden van groeiende, wereldwijd actieve bedrijven”, zegt Stefan Albertsson, CEO van AddSecure. “Hij komt op een ideaal moment bij ons nu wij uitbreiden naar nieuwe marktsegmenten.”

Over AddSecure
AddSecure is een Europese aanbieder van oplossingen voor veilige data en vitale communicatie. Het bedrijf bedient meer dan 50.000 klanten en partners in heel Europa met oplossingen die helpen bedrijfskritische applicaties te beschermen. AddSecure biedt oplossingen binnen Smart Alarms, Smart Rescue, Smart Grids en Smart Transport. Het bedrijf dat begin jaren zeventig werd opgericht, heeft nu meer dan 330 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor staat in Zweden en er zijn regionale kantoren en een netwerk van distributeurs in heel Europa. AddSecure is eigendom van Abry Partners, een Amerikaans private equity-fonds, opgericht in 1989 en met het hoofdkantoor in Boston in de VS.

Gedeeld

Geef een antwoord