Rogier de Mare nieuwe business unit manager SequriX

Sigmax heeft Rogier de Mare aangesteld als business unit manager voor SequriX, een fabrikant van software voor beveiligingsbedrijven. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor strategische doorontwikkeling. Eerder was hij sales manager binnen de divisie City Permit van Sigmax.

Een business unit met grote ambities op zowel nationaal als internationaal niveau vraagt om een duidelijke visie en de juiste kartrekker. “Vandaar de keuze om een Sigmaxer in hart en nieren met de nodige ervaring in het softwarelandschap de verantwoordelijkheid te geven SequriX verder uit te bouwen”, aldus Leo van den Ende, CEO van Sigmax.

Nichemarkten
Rogier de Mare is enthousiast over deze nieuwe uitdaging binnen Sigmax: “De kracht van Sigmax is dat we software maken voor diverse nichemarkten. We willen niet alleen excellente software leveren, we willen in deze niches de beste zijn. Ons onderscheidende vermogen ligt in de bereidheid te investeren in specifieke domeinkennis en deze kennis vervolgens in te zetten om innovaties te ontwikkelen. Zo blijven we continu waarde toevoegen voor onze klanten. Vanuit dit perspectief is er in de afgelopen jaren door SequriX een solide SaaS-platform ontwikkeld voor beveiligingsbedrijven. Dit solide fundament in combinatie met een enorme groeimarkt op het gebied van digitalisering binnen de beveiligingsbranche past bij onze ambitie om dé managementsoftware leverancier te worden voor beveiligingsbedrijven in Europa.”

Enorme drive
“Ons onderscheidende vermogen ligt in de bereidheid te investeren in specifieke domeinkennis en deze kennis vervolgens in te zetten om innovaties te ontwikkelen”, aldus Rogier de Mare. “De afgelopen weken heb ik al kort kennis mogen maken met het team dat bestaat uit professionals met een enorme drive en een aanstekelijk enthousiasme.” Hij verwacht dat deze ingrediënten zeker het verschil gaan maken. “Samen met het team gaan we komend jaar verder investeren in onze marktpropositie, onze partners en in nieuwe innovaties binnen ons platform. Dit alles om onze klanten te blijven voorzien van vooruitstrevende oplossingen binnen hun branche en verder te groeien in Europa.”

Gedeeld

Geef een reactie