Ron Landzaat naar Service Centrale Nederland

Service Centrale Nederland stelt Ron Landzaat per 1 oktober aan als commercieel manager. Daar krijgt hij de taak om onder andere de particuliere alarmcentrale verder op de kaart te zetten. Landzaat werkte eerder voor onder andere RoutIT en MPL. Bij SOBA geeft hij les als gastdocent.

Danny de Haan, eigenaar van Service Centrale Nederland: “Door de groei van het aantal installateurs dat zich de afgelopen jaren aansluit bij onze meldkamer kiezen we er nu bewust voor om te investeren in extra commerciële kracht, zodat we ons ook landelijk gerichter kunnen profileren. Landzaat wordt verantwoordelijk voor de installateurs in het noorden van Nederland. Daan de Louw blijft voor het zuiden het bekende gezicht. Service Centrale Nederland is een particuliere alarmcentrale, die ook 24/7 telefoonservice, SMART-building en Track & Trace levert.
Ron Landzaat is al sinds 1988 actief in de beveiligingsbranche. Tot 1998 werkte hij als salesmanager voor Lobeco. Enkele jaren later werd hij directeur/eigenaar van LaSmo Security Solutions. Bij VolkerWessels was hij salesconsultant in de tijd dat dit bedrijf een particuliere alarmcentrale had. Verder was Landzaat actief bij CDVI Benelux, DGtC Beveiligingen, RoutIT en MPL.

Gedeeld

Geef een antwoord