Soon-hong Ahn nieuwe president van Hanwha Techwin

Voormalig hoofd van Sales & Marketing en voormalig president van Hanwha Techwin America, de heer Soon-hong Ahn, is benoemd tot president van de bekende beveiligingsfabrikant Hanwha Techwin. Dit mede vanwege zijn belangrijke bijdrage aan de recente groei van het bedrijf.

Volgens Hanwha Techwin zijn de uitgebreide kennis van Ahn van de videobewakingsbranche en zijn expertise in wereldwijde marketing belangrijke factoren geweest voor de sterke groei van het bedrijf in een concurrerende markt. Dit legde op zijn beurt de basis voor de wereldwijde uitbreiding van Samsung Techwin. “Terugkijkend op het afgelopen jaar hebben we een solide basis gelegd voor kwalitatieve groei door indrukwekkende prestaties te leveren op drie gebieden: omzetgroei, efficiëntie en investeringen in onze toekomst”, vertelde Ahn. “Dit is bereikt met voortdurende steun en aanmoediging van de Hanwha Group. Een uitstekend voorbeeld hiervan is de opening van onze nieuwe fabriek in Vietnam, waardoor we ons wereldwijde concurrentievermogen kunnen versterken door de productie-efficiëntie te verbeteren.”

Nieuwe voordelen
2020 markeert volgens de nieuwe president het begin van een nieuw decennium waarin zijn bedrijf een ​​’Global Top Security Solution Provider’ wil worden door klanten nieuwe voordelen te bieden via een verscheidenheid aan producten en diensten op basis van geavanceerde technologie in video en intelligente beveiliging. “Ons plan voor de nabije toekomst is om een ​​stabiele groei te handhaven die afhankelijk is van kwalitatieve groeistrategieën, terwijl we kerntechnologieën op basis van megatrends, zoals IoT, AI en 5G, in onze videobewakingsoplossingen opnemen en nieuwe zakelijke kansen creëren voor systeemintegrators en zakelijke partners.”

Gedeeld

Geef een antwoord