Sven Nelis algemeen manager Service Centrale Nederland

Op 1 november 2020 start Sven Nelis als algemeen manager bij Service Centrale Nederland. Hij was eerder werkzaam bij onder andere ESQ en Intergarde. De Particuliere Alarm Centrale zet met zijn komst haar groeiambitie voort, aldus eigenaar Danny de Haan. 

Danny de Haan, eigenaar van Service Centrale Nederland: “We zijn de afgelopen jaren met onze meldkamer hard gegroeid in nieuwe aansluitingen door heel Nederland. We willen kwaliteit en service voor onze klanten waarborgen en kiezen voor Sven om als algemeen manager deze taak te vervullen.”
Nelis heeft volgens De Haan een hart voor de beveiligingswereld en spreekt de taal van de branche. “Hij heeft kennis van de techniek en ruime praktijkervaring in zijn rugzak. Sven maakte eerder carrière als leidinggevende in de beveiliging bij ESQ en vervulde de functie van hoofdcentralist en manager bij de alarmcentrale van Intergarde. In zijn laatste functie als servicemanager bij Kreuze bleek dat de beveiligingswereld toch de plek was waar hij graag wilde terugkeren. En gaat hij dus nu aan de slag bij Service Centrale Nederland. We hebben nu een compleet team aan professionals dat onze meldkamer nog sterker weet te profileren in de branche. We worden gezien als een moderne meldkamer die nieuwe innovaties op de voet volgt en ambitieus is. Daar past deze uitbreiding van ons team dus prima bij.”

Gedeeld

Geef een antwoord