Trigion stelt directeur Integrale Veiligheid aan

Met ingang van 15 augustus 2016 is Hans Koelstra aangesteld als directeur Integrale Veiligheid bij Trigion. De organisatie geeft daarmee invulling aan een nieuwe positie binnen haar directie, die is ontstaan als gevolg van een strategische herijking.

Met de aanstelling van Koelstra verwacht Trigion beter te kunnen inspelen op veranderende klantbehoeften, die leiden tot nieuwe veiligheidsarrangementen, waarin fysieke beveiliging, techniek en (data)analyse gebundeld zijn. Als directeur Integrale Veiligheid wordt Hans Koelstra verantwoordelijk voor de inhoudelijke vernieuwing van het productportfolio en het creëren van nieuwe eigentijdse veiligheidsoplossingen. Zijn kerntaak ligt in het versnellen van de organisatie naar een meer klant gedreven innovatieve organisatie. “Het is een uitdagende doelstelling die we Hans meegeven”, aldus Ellen Groenewoudt, algemeen directeur van Trigion. “Hij heeft een mooie track record in grootschalige transformatieprojecten. Op basis van zijn achtergrond en ervaring hebben we vertrouwen in een succesvolle samenwerking.”
Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente was Koelstra werkzaam bij diverse aansprekende organisaties in ICT en IT services. Voor zijn aanstelling bij Trigion was hij in diverse functies actief binnen BT Global Services, waaronder die van business development director en head of major deal sales Europe.

Gedeeld

Geef een reactie