Ymke van Kersen directeur opleidingsinstituut SOBA

Ymke van Kersen (49) is benoemd tot directeur van SOBA Security Opleidingen en SOBA Security Academy. Vier jaar geleden kwam zij in dienst bij het instituut en de laatste 2 jaar was zij al werkzaam als bedrijfsleider. Van Kersen volgt Armand van Bercheycke op.

Van Bercheycke zegt blij te zijn met de benoeming van Van Kersen tot directeur. “Met veel plezier en genoegen heb ik gezien hoe zij zich heeft ontwikkeld en hoe zij inmiddels in haar functie volledig door onze collega’s, docenten en relaties is aanvaard. Met haar ruime kennis, ervaring en contacten heeft zij in haar positie een forse bijdrage geleverd aan de verdere groei en kwaliteitsverbetering van onze opleidingsbedrijven. Ik vond het nu dan ook tijd om die positie te formaliseren en heb daarom besloten om Ymke per 1 januari 2021 te benoemen tot directeur.”

Diversiteit en dynamiek
Van Kersen over haar benoeming: “Het is van belang om up-to-date te blijven als medewerker en bedrijf als het gaat om de nieuwste technieken en veranderende wet- en regelgeving. SOBA past haar opleidingsaanbod daar steeds op aan. Onze trainingen en opleidingen bieden wij aan vanaf een laagdrempelig niveau tot en met post-hbo. Die diversiteit en dynamiek in de securitymarkt maakt het werk voor mij zo interessant. Met veel plezier ga ik dan ook elke dag naar mijn werk. Het is mooi om te zien hoe wij als team zijn gegroeid de afgelopen jaren. Mede dankzij dit hardwerkende team en de coaching van Armand heb ik mezelf verder kunnen ontwikkelen.”

Armand van Bercheycke draagt in vol vertrouwen de leiding van SOBA Security Opleidingen en SOBA Security Academy over. “Met de benoeming van Ymke breekt een nieuwe periode aan voor onze opleidingsbedrijven en voor mij ontstaat meer tijd om aan de ontwikkeling van de overige bedrijven binnen onze groep te besteden.”

Gedeeld

Geef een antwoord