PG Security Systems trakteert op middag vol infotainment

PG Security Systems heeft de laatste tijd tal van noviteiten aan het assortiment toegevoegd. Dinsdagmiddag 13 juni zijn deze live te bewonderen en uit te proberen tijdens de Roadshow in het bekende Van der Valk langs de A4 bij Schiphol.

Belangstellenden wordt geadviseerd om tijdig aanwezig te zijn, want het belooft een druk programma te worden. Interessant zijn bijvoorbeeld de demonstraties van thermische camera’s voor betrouwbare indringerdetectie onder alle weersomstandigheden, de laserdetectiesystemen Redscan van Optex en de Drone Gun van Hikvision. En wie eens wil ervaren hoe het is om volledig de mist in te gaan, kan dat meemaken tijdens de demonstratie van de effectieve mistmachine van Grumpy.

Noviteiten
Daar blijft het niet bij. PG Security Systems komt als een van de eersten met de nieuwe Gold Label Camera’s van Hikvision. Van dezelfde fabrikant presenteert de leverancier de RVS-camera’s, explosievrije camera’s voor onder andere de petrochemie, bodycams voor hulpverleners, de PanoVu waarbij meerdere camera’s één panoramisch overzichtsbeeld geven en de gloednieuwe DarkFighter X die zelfs nog beeld levert als men geen hand meer voor de ogen kan zien.
Ook de nieuwe producten van de Jablotron 100-serie zijn te zien, evenals nieuwe software-oplossingen voor de zorg. Verder zijn de fabrikanten Western Digital, Hikvision, Jablotron, Optex, Actiview en AG Neovo aanwezig met producten en deskundigen die daarover alle uitleg kunnen geven.
Omdat werk en plezier in de beleving van PG Security Systems goed samengaan wordt gezorgd voor een prima sfeer, heerlijke hapjes en drankjes, een goed verzorgde lunch, een loterij waarmee mooi gereedschap is te winnen en natuurlijk gratis entree en gratis parkeren. Inschrijven is wel vereist. Doe dat snel, want het maximum aantal bezoekers is al bijna bereikt!

Gedeeld

Geef een reactie