Beveiliging nieuws

Onze partners

NIBHV

Bosch Security Systems

Eizo

Hikvision

MPL

Milestone

Traka ASSA ABLOY

ASSA ABLOY

DZ Technologies

Akuvox

SOBA

SMC Alarmcentrale

Gold-IP

2N

G4S

Eagle Eye Networks

Nimo Drone Security

ARAS

De Beveiligingsjurist

Seagate

Nimo Dog Security

Bydemes

Regio Control Veldt

Unii

20face

SmartCell

ASIS

Uniview

Centurion

CDVI

Koninklijke Oosterberg

Brivo

Alphatronics

Add Secure

Multiwacht

Securitas

EAL

VEB

RoSecure

VAIBS

Genetec

HID

Secusoft

Alarm Meldnet

PG Security Systems

BHVcertificaat.online

Masset Solutions

VBN

Advancis

i-Pro

ADI

Paxton

Ajax Systems

Lobeco

SmartSD

OSEC

Seris

NetworxConnect

Trigion

Hanwha Vision Europe

GFT

Nenova

IDIS

CardAccess

Paraat

VVNL

Dero Security Products

Service Centrale Nederland

Connect Security

Oribi ID Solutions

HD Security

Crown Security Services

CSL

Avigilon Alta

Sequrix

Optex

Explicate

JMB Groep

VideoGuard

Top Security

Kiwa

Dahua

’s Werelds grootste conferentie over veiligheid van start

21 september 2020
Redactie
07:18

Vanuit de Verenigde Staten gaat maandag ’s werelds grootste beveiligingsconferentie van start, Global Security Exchange Plus (GSX+). Normaal zouden hiervoor duizenden mensen naar de Amerikaanse stad Atlanta zijn gereisd, maar vanwege corona wordt het evenement nu ‘virtueel’ georganiseerd.

De conferentie wordt georganiseerd door ASIS International, ’s werelds grootste vereniging voor professionals op het gebied van beveiliging. Van 21 tot 25 september vinden meer dan honderd sessies plaats, verdeeld over de vijf vakgebieden nationale veiligheid, fysieke en operationele beveiliging, risicobeheer, digitale transformatie / informatiebeveiliging en leiderschap en beheer binnen organisaties. “Met GSX+ kunnen beveiligingsprofessionals van over de hele wereld leren, netwerken en verbinding maken met de nieuwste ideeën en technologieën op het gebied van securitymanagement”, zegt coördinator Mark Schreiber. Hij verklaart dat het een enorme uitdaging is geweest om in deze tijd een maximaal informatieve en educatieve line-up samen te stellen en te ontwikkelen. De gekozen onderwerpen betreffen volgens hem de meest urgente onderwerpen die van vitaal belang zijn voor de hedendaagse beveiligingsprofessional, gepresenteerd in een ‘virtueel formaat’.

Keynote-presentaties
Generaal Stanley McChrystal, viersterrengeneraal en voormalig commandant van de Amerikaanse en internationale strijdkrachten in Afghanistan, praat over ‘Leiden in een nieuwe wereld’. Hij geeft onder andere praktische en bruikbare richtlijnen over wat nodig is om succesvol te leiden in een snel veranderend wereldlandschap.
Keren Elazari, een voormalige hacker die cybersecurity-expert is geworden, is een internationaal gevierde spreker, onderzoeker en auteur op het gebied van cybersecurity. Haar TED-talk uit 2014, die door miljoenen mensen werd bekeken, hielp het mondiale gesprek over de rol van hackers en de evolutie van cyberbeveiliging in het informatietijdperk vorm te geven. Haar presentatie, The Future of Cybersecurity, gaat in op hoe cybersecurity is geëvolueerd van het beschermen van onze geheimen tot onze manier van leven. Elazari zal licht werpen op opkomende dreigingen, de technieken van aanvallers en wat we van hackers kunnen leren.

BeveiligingNieuws.nl volgt de GSX+ en selecteert een aantal sessies die relevant zijn voor de Benelux om daar verslag van uit te brengen.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

MPL

Wordt een partner