Beveiliging nieuws

Onze partners

Multiwacht

ADI

2N

Advancis

Connect Security

Nenova

PG Security Systems

IDIS

Crown Security Services

Lobeco

ASIS

SmartSD

Koninklijke Oosterberg

Nimo Drone Security

NIBHV

Alarm Meldnet

SmartCell

Centurion

Hikvision

SMC Alarmcentrale

CardAccess

Traka ASSA ABLOY

VVNL

Unii

OSEC

Seris

Uniview

HID

Regio Control Veldt

Kiwa

CSL

Seagate

VideoGuard

CDVI

ARAS

20face

Add Secure

Boon Edam

HD Security

Alphatronics

De Beveiligingsjurist

Milestone

Sequrix

MPL

Secusoft

Dahua

Eizo

Paraat

VEB

Hanwha Vision Europe

BHVcertificaat.online

ASSA ABLOY

Brivo

NetworxConnect

Oribi ID Solutions

VBN

GFT

Securitas

Paxton

VAIBS

Dero Security Products

Gold-IP

Optex

EAL

DZ Technologies

G4S

Eagle Eye Networks

Trigion

i-Pro

Nimo Dog Security

Avigilon Alta

Bydemes

SOBA

Ajax Systems

Bosch Security Systems

Masset Solutions

JMB Groep

Service Centrale Nederland

Akuvox

RoSecure

Explicate

Top Security

Genetec

’s Werelds grootste conferentie over veiligheid van start

21 september 2020
Redactie
07:18

Vanuit de Verenigde Staten gaat maandag ’s werelds grootste beveiligingsconferentie van start, Global Security Exchange Plus (GSX+). Normaal zouden hiervoor duizenden mensen naar de Amerikaanse stad Atlanta zijn gereisd, maar vanwege corona wordt het evenement nu ‘virtueel’ georganiseerd.

De conferentie wordt georganiseerd door ASIS International, ’s werelds grootste vereniging voor professionals op het gebied van beveiliging. Van 21 tot 25 september vinden meer dan honderd sessies plaats, verdeeld over de vijf vakgebieden nationale veiligheid, fysieke en operationele beveiliging, risicobeheer, digitale transformatie / informatiebeveiliging en leiderschap en beheer binnen organisaties. “Met GSX+ kunnen beveiligingsprofessionals van over de hele wereld leren, netwerken en verbinding maken met de nieuwste ideeën en technologieën op het gebied van securitymanagement”, zegt coördinator Mark Schreiber. Hij verklaart dat het een enorme uitdaging is geweest om in deze tijd een maximaal informatieve en educatieve line-up samen te stellen en te ontwikkelen. De gekozen onderwerpen betreffen volgens hem de meest urgente onderwerpen die van vitaal belang zijn voor de hedendaagse beveiligingsprofessional, gepresenteerd in een ‘virtueel formaat’.

Keynote-presentaties
Generaal Stanley McChrystal, viersterrengeneraal en voormalig commandant van de Amerikaanse en internationale strijdkrachten in Afghanistan, praat over ‘Leiden in een nieuwe wereld’. Hij geeft onder andere praktische en bruikbare richtlijnen over wat nodig is om succesvol te leiden in een snel veranderend wereldlandschap.
Keren Elazari, een voormalige hacker die cybersecurity-expert is geworden, is een internationaal gevierde spreker, onderzoeker en auteur op het gebied van cybersecurity. Haar TED-talk uit 2014, die door miljoenen mensen werd bekeken, hielp het mondiale gesprek over de rol van hackers en de evolutie van cyberbeveiliging in het informatietijdperk vorm te geven. Haar presentatie, The Future of Cybersecurity, gaat in op hoe cybersecurity is geëvolueerd van het beschermen van onze geheimen tot onze manier van leven. Elazari zal licht werpen op opkomende dreigingen, de technieken van aanvallers en wat we van hackers kunnen leren.

BeveiligingNieuws.nl volgt de GSX+ en selecteert een aantal sessies die relevant zijn voor de Benelux om daar verslag van uit te brengen.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Seagate

Suricat

MPL

Videoguard

Wordt een partner