Samenwerking Ferrari electronic en Axis Communications met toegangscontrole

Axis Communications en Ferrari electronic introduceren een applicatie waarmee functionaliteit voor IP-video deurstations wordt geïntegreerd in Skype for Business van Microsoft. Met het AXIS A8004-VE IP-video-deurstation kunnen gebruikers oproepen van het IP-video-deurstation beantwoorden met de Skype for Business-applicatie die geïnstalleerd is op hun computer. Zij kunnen tegelijkertijd het videobeeld van de beller zien en, indien gewenst, de deur met een muisklik openen.
OfficeMaster EntryControl van de UC-fabrikant Ferrari electronic is in combinatie met technologie van Axis Communications, fabrikant van IP-beveiligingsoplossingen, als extra applicatie voor Skype for Business met succes getest. Microsoft Skype for Business biedt innovatieve UCC-technologieën voor alle soorten communicatie, zoals Instant Messaging, audio-/video-telefonie en conferenties.
Eenvoudige integratie dankzij open platform
Het AXIS A8004-VE IP-video-deurstation is gebouwd op een open platform en is geschikt voor tweewegcommunicatie, HD-video en toegangscontrole op afstand. Het is de ideale aanvulling op elke beveiligingsinstallatie en biedt nieuwe veiligheidsnormen voor effectieve identificatie en toegangscontrole.
‘Voor ons is het spannend om te zien hoe onze technologiepartners innovatieve en vooral zeer nuttige applicaties voor ons IP-video-deurstation ontwikkelen. We zijn blij met de applicatie van Ferrari electronic voor Skype for Business en we weten zeker dat vele gebruikers deze functie met plezier zullen gebruiken’, aldus Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe van Axis Communications.
‘Een van de voordelen van Skype for Business is dat oproepen van deuren niet alleen aan individuele personen, maar net zo goed aan groepen kunnen worden doorgegeven. Er zijn in ieder geval organisatorisch gezien talloze mogelijkheden voor doorschakelingen en escalatiepaden, voor een betere service en grotere efficiëntie. Onze gezamenlijke applicatie betekent voor bedrijven meer comfort en veiligheid’, legt Johann Deutinger, CSO van Ferrari electronic AG, uit.

Gedeeld

Geef een reactie