Beveiliging nieuws

Onze partners

Multiwacht

Traka ASSA ABLOY

BHVcertificaat.online

Optex

OSEC

ASIS

SOBA

PG Security Systems

RoSecure

Nimo Drone Security

Explicate

Seris

G4S

Oribi ID Solutions

20face

Masset Solutions

MPL

Gold-IP

Lobeco

Bydemes

Connect Security

CardAccess

Advancis

VAIBS

2N

Eagle Eye Networks

Koninklijke Oosterberg

Dahua

Service Centrale Nederland

Seagate

HD Security

Hikvision

ADI

ARAS

Avigilon Alta

HID

Alphatronics

JMB Groep

CDVI

Eizo

i-Pro

Alarm Meldnet

VBN

Paxton

Milestone

Trigion

VideoGuard

Paraat

De Beveiligingsjurist

Unii

ASSA ABLOY

Brivo

CSL

VVNL

Hanwha Vision Europe

SMC Alarmcentrale

Uniview

Dero Security Products

Akuvox

Genetec

GFT

DZ Technologies

Centurion

Nenova

IDIS

Add Secure

Ajax Systems

VEB

Kiwa

Regio Control Veldt

Sequrix

Securitas

Bosch Security Systems

Nimo Dog Security

SmartCell

Top Security

NIBHV

Secusoft

NetworxConnect

SmartSD

Crown Security Services

EAL

Security Essen start nieuwe beveiligingsbeurs in Birmingham

28 september 2018
Redactie
11:26

Met ‘The Security Event 2019’ springt Security Essen in het gat dat UBM een paar jaar geleden heeft achtergelaten, toen het de IFSEC, FIREX en andere beveiligingsvakbeurzen naar Londen verhuisde. Het nieuwe evenement vindt plaats van 9 tot en met 11 april 2019.

De Ifsec begon ooit in Londen, maar verhuisde naar Birmingham toen de gebruikelijke tentoonstellingshal te klein was geworden en er geen alternatieve accommodatie in de hoofdstad beschikbaar was. De tweede stad van Groot-Brittannië had volgens de beursorganisatie echter niet voldoende aantrekkingskracht op buitenlandse bezoekers, terwijl ook Engelsen uit het zuiden – het economische hart van het land – niet graag naar Birmingham gingen. Daarom werd in 2013 besloten om de beveiligingsvakbeurzen terug naar Londen te brengen, naar ExCeL, vlakbij City Airport.

Niet haalbaar
Al direct werd een nieuwe beveiligingsvakbeurs aangekondigd in het NEC in Birmingham, op ongeveer dezelfde data als waarop de IFSEC en FIREX altijd hadden plaatsgevonden. Dat nieuwe evenement bleek echter niet haalbaar. Een tijd lang bleef het stil in Birmingham, maar nu heeft Security Essen haar zinnen gezet op deze stad, waar tentoonstellingsruimte en hotels een stuk betaalbaarder zijn dan in Londen. De beursorganisatie betrekt hier verschillende grote bedrijven bij, waaronder Anixter, ASSA ABLOY, Avigilon, Comelit, Dahua, Honeywell, TDSi, Texecom, Tyco en Videcon. Ook wordt samengewerkt met verschillende brancheorganisaties en media. Of de beurs doorgaat en succesvol wordt, zal afhangen van de animo van bedrijven. In Essen is die behoorlijk tanende. Veel belangrijke bedrijven schitterden tijdens de laatste editie, die tot en met vandaag duurt, van afwezigheid en ook de bezoekersaantallen zijn bij lange na niet meer wat ze geweest zijn. Daarnaast zal men uiteraard felle concurrentie van IFSEC en FIREX ondervinden, die twee maanden later plaatsvinden.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

MPL

Wordt een partner