Beveiliging nieuws

Onze partners

HD Security

MPL

Explicate

Masset Solutions

Hanwha Vision Europe

Eizo

VAIBS

PG Security Systems

Crown Security Services

2N

VBN

HID

Top Security

SmartCell

Hikvision

GFT

Securitas

Connect Security

DZ Technologies

Regio Control Veldt

Advancis

ASIS

Sequrix

Secusoft

Centurion

Eagle Eye Networks

NIBHV

Bydemes

De Beveiligingsjurist

20face

Kiwa

Dero Security Products

Service Centrale Nederland

Genetec

Seagate

IDIS

Nimo Drone Security

Ajax Systems

EAL

Milestone

Dahua

G4S

Alphatronics

ARAS

Akuvox

Uniview

VideoGuard

Optex

CardAccess

VEB

Nimo Dog Security

Paxton

BHVcertificaat.online

i-Pro

Multiwacht

Traka ASSA ABLOY

NetworxConnect

Unii

Avigilon Alta

RoSecure

SOBA

ASSA ABLOY

Trigion

JMB Groep

Seris

CSL

Oribi ID Solutions

Koninklijke Oosterberg

ADI

SmartSD

OSEC

Paraat

SMC Alarmcentrale

Lobeco

VVNL

Add Secure

Alarm Meldnet

Brivo

Gold-IP

Nenova

Bosch Security Systems

CDVI

Secusoft vergemakkelijkt beheer van beveiligingsbedrijven

13 augustus 2019
Redactie
12:48

Secusoft heeft zijn software voor beveiligers en beveiligingsbedrijven geheel vernieuwd en flink uitgebreid. Daarbij vormde maximale gebruikersvriendelijkheid het uitgangspunt. Er zijn nu bovendien verschillende instappakketten, zodat de maandelijkse kosten in verhouding staan met de bedrijfsgrootte. En de oplossing kan twee weken gratis worden uitgeprobeerd.

Niet alleen de software voor de volledige automatisering van de administratie en de planning is vernieuwd en uitgebreid. Ook de website en de huisstijl van het acht jaar geleden opgerichte bedrijf ondergingen een complete metamorfose. “We hebben inmiddels vele eindgebruikers die dankzij ons online portaal sneller en overzichtelijker hun administratie, planning en rapportages kunnen beheren”, zegt oprichter en directeur Leo Hoogma. “Dat zijn beveiligingsbedrijven met honderden werknemers, maar ook startende zzp-beveiligers. We hebben voor iedereen een passende en werkbare oplossing en die hebben we nu in een frisser, overzichtelijker en handiger jasje gestoken.”

Helderder en overzichtelijker
Wie nu een proefaccount aanmaakt in Secusoft, komt terecht in een volledig ingerichte werkomgeving vol werkbare en gebruiksvriendelijke opties waarmee twee weken lang vrijblijvend alle mogelijkheden van het online administratieve pakket kunnen worden uitgeprobeerd. Ook bestaande gebruikers kunnen op deze wijze kennis maken met de belangrijke aanpassingen en toevoegingen die zijn doorgevoerd, om de vele functionaliteiten van Secusoft nog uitgebreider te maken. Zo is bijvoorbeeld de navigatie tussen verschillende onderdelen, zoals roosters, facturatie, berekenen van toeslagen, ingehuurd personeel etc. vernieuwd. Deze wordt nu weergegeven in verschillende kleurblokken wat het voor de gebruiker helderder en overzichtelijker maakt.

Geheel vernieuwde website
De geheel vernieuwde website geeft niet alleen toegang tot de software, maar staat ook vol met praktische en inspirerende ideeën. Tot de vernieuwingen behoren het moderne en frisse uiterlijk, een vloeiende en eenvoudige navigatie, het nieuwe beeldmerk en het gebruik van informele, vriendelijke taal. Bezoekers worden helder en duidelijk geïnformeerd over de diensten, mogelijkheden, systemen en nieuwtjes.

Hoog beveiligingsniveau
Wat niet is veranderd is het hoge beveiligingsniveau. Alle communicatie verloopt via een beveiligde verbinding. Secusoft maakt gebruik van een High Performance PCI DSS compliant server met 24/7 servermanagement, biedt inloggen met 2-stapsverificatie met behulp van Google Authenticator en geeft alle gebruikers een eigen database. De eigenaar van het beveiligingsbedrijf bepaalt wie wat kan zien en er is een uitgebreid logboek waarin alle handelingen worden opgeslagen. Regelmatig voert een daarin gespecialiseerd bedrijf beveiligingsscans uit om eventuele kwetsbaarheden aan het licht te brengen. “Ons doel is om de communicatie binnen beveiligingsbedrijven te verbeteren en dagelijkse werkzaamheden efficiënt, soepel en accuraat te laten verlopen”, besluit Hoogma. “Om klanten daarbij te kunnen ondersteunen en door onze recente groei hebben wij ons Secusoft-team uitgebreid met een aantal enthousiaste en vakbekwame collega’s. Wij nodigen gebruikers ook van harte uit om onze website te bezoeken, de software uit te proberen en ons via onze sociale mediakanalen te laten weten wat zij ervan vinden.”

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

MPL

Wordt een partner