SmartSD officieel distributeur van Alarmtech-producten

Sinds kort is SmartSD officieel distributeur van de producten van Alarmtech. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector is Alarmtech Sweden een toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige beveiligingsproducten, aldus de distributeur.

De producten van Alarmtech zijn door de jaren heen ontwikkeld in nauwe samenwerking met installateurs. Hun input staat hoog aangeschreven en wordt voortdurend gebruikt voor updates en aanpassingen en voor nieuwe producten. Het productgamma bestaat uit magneetcontacten, glasbreukdetectoren, trillingsdetectoren en accessoires voor veiligheidsapparatuur.

Hoge kwaliteit door eigen productie
Alarmtech legt de lat hoog en ontwikkelt en produceert alleen producten van de hoogste kwaliteit, zo benadrukt SmartSD. Alle producten zijn getest van component tot afgewerkt product. De meeste producten van Alarmtech hebben Europese keuringen zoals EN-, VdS-, SBSC-, F&P-, INCERT- en GOST-certificeringen.
De productie van Alarmtech vindt uitsluitend plaats in eigen fabrieken. Het productieproces is EN: ISO 9001: 2015, EN: ISO 14001: 2015 en EN: ISO 45001: 2018 en ook NATO-gecertificeerd. De filosofie van Alarmtech is om beveiligingsproducten te blijven ontwikkelen die de weg banen voor de beveiligingsinstallatie van de toekomst.

Meer informatie is te vinden op de website.

Gedeeld

Geef een antwoord