SmartSD presenteert zich op Franse markt

De bekende distributeur SmartSD staat groots op de vakbeurs ExpoProtection die vanaf dinsdag gehouden wordt in Parijs. Het is de start van de Franse activiteiten, die binnenkort beginnen met de opening van de eerste vestiging in Parijs. Daarna zullen er spoedig meer vestigingen volgen.

SmartSD was tot nu toe alleen actief in de Benelux, maar omdat die voor een deel Franstalig is, beschikte het bedrijf al over Franstalige medewerkers en documentatie. Daarmee leek het een kleine stap naar de grote zuiderbuur van de Benelux. Toch is het wel een uitdaging om de protectionistische Franse markt te betreden. Dat gebeurt nu daarom geleidelijk.
De beurs ExpoProtection biedt een goed podium voor een eerste introductie, omdat SmartSD hier te midden van een groot aantal multinationals staat. Het bedrijf maakt indruk met de grote, helderwitte stand, maar zeker ook met de vele topmerken die vertegenwoordigd worden. Die staan fraai uitgestald in perspex logobordjes. Dat spreekt aan, zegt directeur Cees van Ommen. De meeste distributeurs leveren maar enkele merken, terwijl wij er tientallen voeren. Positief is ook dat ExpoProtection uitstekend bezocht wordt, waar de meeste vakbeurzen juist te maken hebben met teruglopende bezoekersaantallen.

Gedeeld

Geef een antwoord