Sociaal Fonds start online-activiteiten voor beveiligers

Het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging heeft voor het project ‘Duurzaam meedoen’ een doorstart gemaakt met nieuwe online-activiteiten. Iedere maand worden er online workshops aangeboden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling en geluk & gezondheid.

De workshops zijn bedoeld voor beveiligers en teamleiders.
Naast de online workshops biedt het Sociaal Fonds voor OR, HR en directie van beveiligingsbedrijven informatiesessies (flitsbijeenkomsten). De eerste online bijeenkomst staat voor maandag 1 maart gepland. De inschrijving voor zowel de workshops als de flitsbijeenkomsten staat open.

Thema’s
Er komen bijeenkomsten rondom drie thema’s. Het eerste is ‘Mijn groeipad’, die helpt bij de volgende stap in de professionele ontwikkeling. Het tweede is ‘Mijn geluk en gezondheid: Aan de slag met gezond eten, fit en vitaal zijn, een goede werk/privébalans, meer werkgeluk’. Tot slot is er ‘Mijn betere ik: Ervaar wat werken aan persoonlijke ontwikkeling jou oplevert’.
Elke bijeenkomst brengt tips en tricks om te werken aan de eigen ontwikkeling. Experts spelen in op wat de beveiliger bezig houdt. Geen taaie theorie, maar praktische voorbeelden, aldus de organisator.

Meer informatie is te vinden op de website.

Gedeeld

Geef een antwoord