Speciaal leertraject afgerond in ICT-beveiligingstechniek

Donderdag was de certificaatuitreiking van de deelnemers aan het opleidingsprogramma ICT-Beveiligingstechnicus van ITvitae. De deelnemers hebben een intensief traject doorlopen van diverse ICT opleidingen en daarnaast mocht SOBA het vakinhoudelijke deel verzorgen van de beveiligingstechniek.

Uit handen van programmamanager Wijnand van Loon van SOBA ontvingen de deelnemers hun certificaten. “Het was mooi en leerzaam om aan dit traject mee te werken en wij zijn dan ook dankbaar voor het vertrouwen van ITvitae.” In november gaat de volgende groep alweer van start.

Sociaal ondernemers
ITvitae is in 2013 opgericht door de sociaal ondernemers Frans de Bie en Peter van Hofweegen. Zij hebben beiden een sterke maatschappelijke betrokkenheid en zien met de oprichting van ITvitae kans om talenten met hoogfunctionerend autisme of hoogbegaafden perspectief te bieden en tot hun recht te laten komen op de arbeidsmarkt. Voor een aantal deelnemers wordt nog hard gezocht naar een geschikte baan. Wie interesse heeft kan contact opnemen met Jessica van der Ploeg.

Gedeeld

Geef een antwoord