Studiebeurs voor uitblinkers DHM Security Management

De twee beste deelnemers van de post-hbo registeropleiding DHM Security Management van mei 2019 hebben van Stichting SERN een studiebeurs ontvangen van 750 euro. Het gaat om mevrouw Lo Fo Wong en de heer S. Van Dyck.

Het bewijsstuk van de toekenning werd woensdag aan hen overhandigd tijdens de diplomering van de genoemde opleiding bij SOBA Security Academy in De Meern. Dat gebeurde door de voorzitter van SERN, Rob Ackx. Mevrouw Wong was niet aanwezig en krijgt het bewijsstuk met haar diploma thuisgestuurd.
De SERN-studiebeurs is ingesteld in het kader van de bevordering van de vakkundigheid en deskundigheid op beveiligingsgebied. Er wordt geen geld uitgekeerd, maar een korting van 750 euro op een volgende beveiligingsopleiding op post-hbo-niveau. Per kalenderjaar stelt het bestuur de hoogte van de studiebeurs vast en bepaalt het hoe vaak een studiebeurs zal worden toegekend en voor welke gevolgde cursus. Het bedrag van de studiebeurs moet uiterlijk een jaar na de datum van toekenning zijn verzilverd. Cursisten komen in aanmerking als zij de beste resultaten behalen bij de opleidingen IRIS Security Management, post-hbo Security Techniek, post-hbo DHM Security Management en Middelbaar Security Management van SOB.

Deel dit artikel via: