Opstelten wil snellere behandeling anti-terreurwetten

Minister Opstelten wil dat er tempo komt in de behandeling van de nieuwe wetsvoorstellen om jihadisme en extremisme aan te pakken. Een aantal voorstellen uit het actieprogramma dat het kabinet presenteerde, ligt al in de Tweede Kamer. Het gaat om de mogelijkheid om het Nederlanderschap in te trekken van mensen die zich bij een terroristische organisatie aansluiten.

Lees verder: parool.nl

Gedeeld

One thought on “Opstelten wil snellere behandeling anti-terreurwetten”

  1. De PVV is de enige politieke partij die heeft gewezen op de gevaren van de Islam, waarvan de fanatieke lieden dagelijks ernstige terroristische aanslagen plegen over heel de wereld. De andere politieke willen ons laten geloven dat het allemaal wel meevalt en dat het slechts incidenten zijn.

    Eerst zullen een aantal Nederlandse parlementariërs moeten worden opgeblazen voordat er daadwerkelijk maatregelen worden genomen. Syrie gangers moeten niet worden tegengehouden als ze zo graag willen vechten, maar alleen hun Nederlandse paspoort moet worden ingetrokken, zodat zij bij hun poging terug te komen aan de grens in Turije of elders binnen de EU kunnen worden tegengehouden.

    Hoewel dit In Nederland een zeer teer onderwerp is, moet de Media worden verboden filmpjes en/of teksten te plaatsen van bijvoorbeeld de martelaren van de aanslagen in Frankrijk, want dat is gratis reclame voor de achterban en volgelingen van de fundamentalisten.

Geef een antwoord