Top Security brengt draadloos systeem voor alarm en domotica

Top Security komt in december met het geavanceerde beveiligingssysteem IOTega van DSC op de markt. Niet alleen is dit met een draadloos aanraakscherm te bedienen, maar ook via een app, waarmee nog vele andere functies in de woning zijn te schakelen.

IOTega is leverbaar als zelfstandig systeem, maar kan ook via de cloud worden beheerd. Het laatste is handig als ook een servicecontract wordt afgesloten met de klant. Storingen en ondersteuning kunnen dan meestal vanuit het bedrijf van de installateur worden geregeld.

Uitbreidingen
Er is een groot aantal uitbreidingen mogelijk. Zo kunnen camera’s op het systeem worden aangesloten, voor optische inbraakverificatie. Ook tweeweg audio is mogelijk, voor contact met iemand die alarm veroorzaakt of iemand die voor de voordeur staat. Via de smartphone kan een gesprek worden gevoerd. In totaal zijn zo’n 200 componenten voor uitbreidingen leverbaar. Alarmmeldingen kunnen via een ingebouwd modem langs verschillende wegen naar de smartphone of een meldkamer worden gestuurd.

Compatibiliteit met PowerNeo
De DSC Iotega is compatibel met alle detectoren, sirenes en afstandsbedieningen van PowerNeo. Hierdoor kunnen installateurs gebruik blijven maken van de vertrouwde 2-weg-componenten en profiteren van het enorme draadloze bereik (tot c.a. 2km!).

Gedeeld

Geef een reactie