Beveiliging nieuws

Onze partners

Optex

SmartCell

PG Security Systems

Seris

CSL

Brivo

IDIS

OSEC

Service Centrale Nederland

Lobeco

Multiwacht

ARAS

G4S

Nenova

Milestone

Eagle Eye Networks

Seagate

Boon Edam

HID

Gold-IP

Traka ASSA ABLOY

RoSecure

Explicate

Top Security

Hanwha Vision Europe

Nimo Drone Security

Paraat

Eizo

Add Secure

VBN

NIBHV

VEB

Kiwa

Securitas

VAIBS

VVNL

DZ Technologies

Oribi ID Solutions

Paxton

JMB Groep

ASSA ABLOY

De Beveiligingsjurist

GFT

Dero Security Products

CDVI

NetworxConnect

VideoGuard

MPL

Alarm Meldnet

Advancis

Uniview

Crown Security Services

Bosch Security Systems

Secusoft

BHVcertificaat.online

Trigion

20face

Regio Control Veldt

2N

SOBA

SmartSD

HD Security

Alphatronics

ASIS

Akuvox

Sequrix

Masset Solutions

Connect Security

Koninklijke Oosterberg

ADI

i-Pro

Dahua

Centurion

Unii

Bydemes

EAL

Avigilon Alta

Hikvision

CardAccess

Nimo Dog Security

Genetec

SMC Alarmcentrale

Ajax Systems

Tyco Retail Solutions neemt ShopperTrak over

3 februari 2016
Redactie
07:53

Tyco Retail Solutions, leverancier van geïntegreerde winkelprestatie- en winkelbeveiligingsoplossingen en onderdeel van Tyco Integrated Fire & Security, heeft een definitieve overeenkomst gesloten voor de overname van ShopperTrak, leverancier van retail- en gedragsinzichten en locatie gebaseerde diensten. Tyco bouwt met deze overname voort op het bestaande retail-platform voor voorraadzichtbaarheid en diefstalpreventie.

ShopperTrak is gevestigd in Chicago en biedt retailers inzicht in klantverkeer en aanverwante retail-intelligentie van meer dan 1.200 retailers in 97 verschillende landen. Het bedrijf biedt oplossingen op het gebied van retail traffic, in-store consumentengedrag en benchmarking, waarmee retailers hun omzet kunnen verhogen en de operationele efficiëntie kunnen verbeteren. Onlangs nam Tyco ook FootFall over, een wereldwijde leverancier op het gebied van retail-traffic-analyses. Samen met de toevoeging van ShopperTrak krijgt Tyco de beschikking over data van 35 miljoen winkelbezoeken per jaar. Dit levert de retail-branche waardevolle wereldwijde traffic-inzichten.
“Tyco werkt wereldwijd samen met toonaangevende retailers, komt tegemoet aan hun omni-channel behoeften en helpt ze te reageren op het veranderende gedrag van consumenten. Dankzij de overname van ShopperTrak kunnen we retailers nog beter helpen de klantervaring te verbeteren, wat hun omzet en winstgevendheid ten goede komt”, zegt Bas Kuilboer, Product Support Manager bij Tyco Integrated Fire & Security. “De overnames van ShopperTrak en FootFall geven ons de mogelijkheid om onze retail-oplossingen verder te verbeteren en uit te bouwen. Tyco’s doel is om retailers te helpen met hun bredere strategische uitdagingen door onze Internet of Things-mogelijkheden te benutten, data te verzamelen en te analyseren en te vertalen in concrete inzichten.”
De transactie, die onderwerp is van specifieke sluitingsvoorwaarden en gereguleerde goedkeuringen, wordt naar verwachting afgerond in Tyco’s tweede fiscale kwartaal.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

MPL

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner