Vakantie-activiteiten bij Veiligheidsmuseum PIT

In de voorjaarsvakantie staat Veiligheidsmuseum PIT in het teken van de politie met spannende activiteiten! Laat je in de handboeien slaan door agenten, bekijk de nieuwe politie-drone, ontmoet politie-vlogger Jan-Willem of bekijk de demo met politiehonden. Ook de politiespeurtocht is weer terug!

In Veiligheidsmuseum PIT ontdek je van alles over de geschiedenis van de politie aan de hand van de topstukken van de Nationale Collectie Politie. Bekijk de nieuwe politiedrone, de historische voertuigen en uniformen van de politie of neem een kijkje in een echte politiecel.

De Politiespeurtocht is weer terug!
Kinderen kunnen zich in de voorjaarsvakantie verkleden als politieagent en de politiespeurtocht doen. Stap in de schoenen van een rechercheur en volg de sporen. Vind jij de dief? Dan kijk je een leuke verrassing!
In de voorjaarsvakantie komen er verschillende politieagenten naar Veiligheidsmuseum PIT. Ze vertellen graag van alles over hun werk bij de politie. Stel ze al je vragen, ga op de foto of laat je in de handboeien slaan. Ook politie-vlogger Jan-Willem komt langs en er is een politiehonden-demonstratie!

Agenda:

Zondag 19 februari, 13:00-15:00 uur: Ontmoet Jeugdagent Sjoerd en zijn collega.

Dinsdag 21 februari, 11:00-13:00 uur: Ontmoet Jeugdagent Sjoerd en zijn collega.

Woensdag 22 februari, 12:30-15:00 uur: Meet & Greet Politie-vlogger Jan-Willem en zijn collega Wim.

Maandag 27 februari, 12:00 – 16:00 uur: Ontmoet agent Gerard en agent-in-opleiding Sander.

Vrijdag 3 maart – om 12:00 uur, 14:00 uur en 16:00 uur: Politiehonden-demonstratie 

Data & Tijd:

In de voorjaarsvakantie van 18 februari tot 5 maart 2017 is Veiligheidsmuseum PIT elke dag open van 11:00 tot 17:00 uur. Ook op maandag 20 en 27 februari is PIT open.

 

 

Meer informatie: pitveiligheid.nl/voorjaarsvakantie

Gedeeld

Geef een reactie