Beveiliging nieuws

Onze partners

Genetec

SOBA

Advancis

HD Security

Paxton

Oribi ID Solutions

Multiwacht

Connect Security

ARAS

GFT

20face

Nimo Dog Security

RoSecure

DZ Technologies

SMC Alarmcentrale

Koninklijke Oosterberg

i-Pro

Hanwha Vision Europe

Seris

Ajax Systems

Dahua

NIBHV

Akuvox

Regio Control Veldt

BHVcertificaat.online

Nimo Drone Security

Hikvision

Top Security

MPL

Centurion

Securitas

ADI

VBN

Lobeco

Bydemes

Alarm Meldnet

Avigilon Alta

Trigion

Unii

Uniview

CardAccess

NetworxConnect

Traka ASSA ABLOY

Sequrix

Brivo

Paraat

De Beveiligingsjurist

Alphatronics

SmartCell

Add Secure

Crown Security Services

VEB

Milestone

Secusoft

Eizo

2N

VideoGuard

Kiwa

Explicate

Optex

IDIS

JMB Groep

Nenova

VAIBS

EAL

Gold-IP

ASSA ABLOY

ASIS

CSL

OSEC

VVNL

Service Centrale Nederland

Eagle Eye Networks

G4S

SmartSD

HID

CDVI

Dero Security Products

Bosch Security Systems

Seagate

Masset Solutions

PG Security Systems

Vakbeurs Facilitair verhuist naar Jaarbeurs Utrecht

18 februari 2016
Redactie
09:26

HoLaPress Communicatie houdt de negentiende editie van de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer op 25, 26 en 27 januari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. De afgelopen jaren vond het jaarlijkse evenement altijd plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.
Het betreft niet alleen een verhuizing, aldus de organisator. Ook het beursconcept gaat op de schop. De Brabanthallen zijn volgens HoLaPress Communicatie niet geschikt voor de nieuwe formule. Vandaar de verhuizing naar Utrecht. Ook wil de organisator zijn bezoekerswerving uitbreiden naar België en het westen van Duitsland. Verder wordt de beurs sterker vermaatschappelijkt door samenwerkingen aan te gaan met meer dan 150 facilitaire branche-organisaties en bijna 175 facilitaire media. De kennis- en informatieoverdracht op de beursvloer moet veel nadrukkelijker tot zijn recht komen én de facilitaire noviteiten worden onder gebracht in een apart noviteitenplein op de beursvloer.
Daarnaast biedt de verhuizing naar de Jaarbeurs nog een aantal belangrijke voordelen, vervolgt HoLaPress Communicatie. Zo is de indeling van de beursvloer aan vernieuwing toe, hetgeen niet gerealiseerd kan worden in de Brabanthallen. Ook was in ‘s-Hertogenbosch geen verschuiving mogelijk naar de laatste woensdag, donderdag en vrijdag van de maand januari, wat al jarenlang een grote wens van de standhouders is. Utrecht heeft volgens de organisator als stadsomgeving (hotelcapaciteit, openbaar vervoer) en (inter)nationale uitstraling veel meer te bieden dan ’s-Hertogenbosch, zowel qua bereikbaarheid als internationaal, terwijl de Jaarbeurs ook als halverhuurder veel meer te bieden heeft op het gebied van catering, diensten, ondersteuning, vergader – en standhoudersvoorzieningen. De keuze voor de Jaarbeurs is volgens directeur Peter J. Latjes daarom in het belang van zowel de standhouders als de bezoekers. “Met de leiding van de Brabanthallen hebben we veelvuldig gepraat over een aantal gewenste veranderingen, maar op een bepaald moment was het ons duidelijk, dat deze daar niet in mee wilde en kon gaan. Vandaar de keuze voor de Jaarbeurs in Utrecht.”

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Seagate

Suricat

MPL

Videoguard

Wordt een partner