Beveiliging nieuws

Onze partners

Securitas

Sequrix

JMB Groep

Koninklijke Oosterberg

Explicate

Masset Solutions

BHVcertificaat.online

Lobeco

Trigion

Centurion

RoSecure

Brivo

Add Secure

Seagate

Akuvox

SmartCell

Nimo Drone Security

G4S

Hanwha Vision Europe

Alphatronics

Alarm Meldnet

Optex

Hikvision

Traka ASSA ABLOY

20face

Top Security

Dero Security Products

CSL

MPL

VAIBS

Eizo

OSEC

CDVI

Kiwa

Nenova

SmartSD

IDIS

NetworxConnect

Service Centrale Nederland

Multiwacht

Eagle Eye Networks

Uniview

NIBHV

VVNL

GFT

Connect Security

Nimo Dog Security

Avigilon Alta

Unii

Oribi ID Solutions

PG Security Systems

HID

Gold-IP

i-Pro

ARAS

ASSA ABLOY

DZ Technologies

SOBA

ASIS

Bydemes

Crown Security Services

De Beveiligingsjurist

CardAccess

Dahua

Milestone

VideoGuard

Seris

Genetec

Bosch Security Systems

Ajax Systems

Advancis

Regio Control Veldt

VBN

Secusoft

EAL

VEB

ADI

SMC Alarmcentrale

HD Security

2N

Paraat

Paxton

VBe NL: 2019 was gouden tijd voor beveiligingsbranche

5 juni 2020
Redactie
10:04

Het jaarverslag over 2019 van brancheorganisatie VBe NL is verschenen. Voorzitter Peter Hoes spreekt van een gouden tijd, doelend op de periode voor Covid-19. “De pandemie vormt dan ook een markeringspunt in het leven van iedereen op deze aarde.”

Voorzitter Peter Hoes staat nadrukkelijk in zijn voorwoord nadrukkelijk stil bij de periode dat er nog geen Covid-19 rondwaarde over de wereld. “We ervaren op dit moment de geschiedenisbeelden van gisteren live. De Covid-19 pandemie is een markeringspunt in het leven van iedereen op deze aarde, zoals de Spaanse griep in 1918. We zitten er middenin.”

Gouden tijd
De voorzitter van VBe NL noemt 2019 ‘een gouden tijd’. “Ook voor onze vereniging, die eind vorig jaar 113 leden telde, een groei met 21 leden. Nu ik dit schrijf passeren we zelfs de 130. Hiermee vestigen we definitief onze positie als grootste breed-sectorale veiligheidsorganisatie in Nederland. Van verkeersregelaar tot luchthavenbeveiliger, van voetbalsteward tot winkelsurveillant en medische ondersteuner. Maar we begonnen ooit als vereniging voor evenementen- en horecabeveiliging. Een onderdeel van onze werkzaamheden dat op dit moment volledig stil is komen te liggen. Waarvan de toekomst onzeker is. Hoe ziet het anderhalvemeteruitgaansleven eruit? Het zijn nieuwe scrabblewoorden waarachter een wereld van verdriet, pijn en onzekerheid schuil gaat. Dat is nu en 2020”, aldus Peter Hoes.

Kenmerkende geluiden
VBe NL neemt de lezer in het jaarverslag mee naar enkele bijzondere kenmerkende geluiden uit berichten van het jaar 2019. Zoals de samenwerking met vakbond De Unie in het betrekken van alle medewerkers bij de nieuwe cao Veiligheidsdomein, de positionering van verkeersregelaars, fiscale erkenning van het uniform, bescherming van medewerkers en werkbezoeken op Schiphol en Huntenpop. Natuurlijk ontbreken ook de erkenning van de cao Veiligheidsdomein en het woord van de leden, de draagkracht en impulsen van de vereniging niet in het jaarverslag.

Lees het Jaarverslag 2019

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

MPL

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner