Beveiliging nieuws

Onze partners

OSEC

Oribi ID Solutions

VEB

Secusoft

RoSecure

Akuvox

Nimo Dog Security

MPL

Dero Security Products

Gold-IP

Multiwacht

Boon Edam

Advancis

NIBHV

ARAS

Kiwa

Milestone

Crown Security Services

Eagle Eye Networks

G4S

JMB Groep

Sequrix

Paxton

Service Centrale Nederland

Explicate

IDIS

Nimo Drone Security

Dahua

Bosch Security Systems

Seris

Unii

CardAccess

Add Secure

EAL

ASIS

SMC Alarmcentrale

Regio Control Veldt

Genetec

Nenova

Securitas

HID

HD Security

20face

VBN

DZ Technologies

Ajax Systems

CSL

CDVI

Connect Security

NetworxConnect

ASSA ABLOY

SmartCell

Traka ASSA ABLOY

VideoGuard

Alphatronics

2N

Hanwha Vision Europe

ADI

Paraat

Alarm Meldnet

Bydemes

Hikvision

Lobeco

SmartSD

Masset Solutions

Avigilon Alta

VVNL

BHVcertificaat.online

Optex

Eizo

Top Security

SOBA

PG Security Systems

Trigion

Brivo

i-Pro

Uniview

VAIBS

Centurion

Koninklijke Oosterberg

Seagate

GFT

De Beveiligingsjurist

VBN Security Summit verzet naar maart 2021

15 juli 2020
Redactie
13:38

De laatste maanden is er door het coronavirus veel onzekerheid geweest over de mogelijkheid om de VBN Security Summit op 10 september door te laten gaan. Om het zekere voor het onzekere te nemen is besloten het evenement te verzetten naar donderdag 25 maart 2021.

Zelfs als het volgens de RIVM-voorschriften zou kunnen en mogen, vindt het bestuur van de VBN het niet verantwoord om het evenement in september door te laten gaan. Met 1,5 meter afstand of mondkapjes is het lastig netwerken, aldus de ongeveer 350 leden tellende beroepsvereniging. Daarnaast zijn veel van de leden bij hun werkgever actief in crisisteams of gelden er beperkingen voor deelname aan externe bijeenkomsten.

Voors en tegens
Het bestuur betreurt het besluit, wat er zijn natuurlijk ook argumenten om het wel door te laten gaan. Ten eerste is vrijwel iedereen er wel weer eens aan toe om elkaar weer eens (live) te ontmoeten en te spreken. Daarnaast kan een veilig evenement organiseren in september ook een positieve uitstraling hebben. Wat verder meespeelt is dat het verzetten van het evenement de nodige kosten met zich meebrengt. Na lang overleg met de verhuurder van de accommodatie is het bestuur erin geslaagd die beperkt te houden. De locatie blijft de Rijtuigenloods in Amersfoort.
De eerste Security Summit vond plaats in 2018 en was direct een groot succes. De bedoeling was het evenement om het jaar te organiseren, maar daar heeft de coronacrisis een streep door gezet. Omdat de SSA Conference niet is gecontinueerd is het echter geen probleem meer om de summit tijdens een oneven jaar te organiseren.
Aanvankelijk zou tijdens de Security Summit de nieuwe VBN Securitymanager van het Jaar worden gekozen. Besloten is ook die plechtigheid te verplaatsen naar 25 maart. Alles is vanzelfsprekend afhankelijk van de verdere ontwikkelingen met het coronavirus. Na de zomer komt er een speciale website voor de Security Summit, met de mogelijkheid om in te schrijven.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

MPL

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner