Veilige opslag voor flexibel opererende organisaties

Steeds meer organisaties kiezen voor een bedrijfsverzamelgebouw om snel te kunnen groeien en krimpen, naargelang de behoefte. Zeker met de toename van flexplekken en thuiswerken is dat efficiënt. Maar wat gebeurt er met de inventaris tijdens een tijdelijke krimp? Daar bestaat een veilige en efficiënte oplossing voor.

Meer en meer worden facilitaire teams geconfronteerd met herinrichting. Dit valt niet te vermijden omdat het personeelsbestand van een gezond bedrijf nu eenmaal groeit of krimpt. Soms verandert het product of de dienst en een andere keer komt ineens een grote order binnen. Het is zonde als dan steeds inventaris wordt afgestoten om die later weer nieuw aan te schaffen. Dat kan worden vermeden door spullen op te slaan in een beveiligde ‘self storage’. 

Spullen veilig en mooi houden
Met de huidige huurprijzen is het zelden efficiënt om tijdelijk overbodige inventaris in het bedrijfspand op te slaan. Dat kan op verschillende manieren. Sommige bedrijven bieden hiervoor zelfs oude zeecontainers aan. Wie wil dat spullen veilig en mooi blijven kan echter beter een andere oplossing kiezen. Safestore biedt naar eigen zeggen de best beveiligde opslagruimte van Nederland. De locatie is permanent bemand en alles wat er in en rond het gebouw gebeurt wordt continu vastgelegd op video. Van nieuwe huurders wordt nauwkeurig de identiteit gecontroleerd aan de hand van twee identiteitsbewijzen, waarvan minimaal één met foto. Aan de hand van een rekening of bankafschrift dient het huidige woonadres aangetoond te worden. 

Verzekering
In het gebouw hebben huurders een eigen opslagruimte, die afgesloten wordt met een zwaar hangslot. ’s Nachts wordt het gebouw met een alarmsysteem beveiligd en zijn ook de camera’s actief. Het bedrijf is ook verzekerd voor onverwachte gebeurtenissen, zoals brand, blikseminslag, extreem weer of zelfs een aardbeving. Huurders hoeven dan tot een bepaalde waarde niet zelf een verzekering te regelen voor de opgeslagen goederen. Naast meubels kunnen uiteraard ook papieren archieven worden opslagen. Het gebouw wordt continu verwarmd en de lucht wordt ververst, zodat papier en andere materialen in goede conditie blijven. De kosten van de opslag zullen bijna altijd lager uitvallen dan die van het aanhouden van onnodige ruimte in het bedrijfsverzamelgebouw. 

Gedeeld

Geef een antwoord