Bedrijventerrein Olst ontvangt KVO-certificaten

Afgelopen donderdag ontvingen de ondernemers van bedrijventerrein De Meente in Olst certificaten van het Keurmerk Veilig Ondernemen uit handen van burgemeester Ton Strien.

KVO-project Olst

Naast de uitreiking van de certificaten werd ook het bord ‘Samenwerken aan Veiligheid’ bij de ingang van het bedrijventerrein officieel geplaatst. Het KVO-project valt onder de procesbegeleiding van Hogeslag Criminaliteitspreventie. Het behalen van het certificaat wordt zeker niet gezien als eindpunt van het traject, maar vooral een bevestiging van het gevoel dat al lange tijd heerst. De komende jaren wordt zeker nog verder gewerkt aan het project. Goede samenwerking, goede afspraken en een groot collectief, dat zijn de sleutelwoorden, aldus Alex Hogeslag.

In 2011 zijn de gemeente Olst-Wijhe, ondernemers van bedrijventerrein de Meente, politie en brandweer en Hogeslag crimianliteitspreventie onder de vlag van MKB Deventer een samenwerking aangegaan om een certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) te behalen. In november 2011 is dit certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen behaald. Door deze samenwerking willen de genoemde partijen werken aan veiligheid en verwachten daarmee een hoger veiligheidsgevoel te bereiken.

Gedeeld

Geef een reactie