Verkiezing van de V-factor gaat weer van start

Het is weer mogelijk om kandidaten voor te dragen voor de V-factor. Deze jaarlijkse verkiezing is bedoeld om beveiligers die uitblinken in hun vak in het zonnetje te zetten. Meedoen is heel eenvoudig. Het gaat om het beantwoorden van drie vragen. De drie die de beste antwoorden geven worden genomineerd.

Een vakjury, waaronder de redactie van BeveiligingNieuws.nl, bepaalt uit alle aanmeldingen drie genomineerden. Wie van de drie de meeste jurypunten scoort is de winnaar. Een leuke bijkomstigheid is dat van wie genomineerd wordt een mooi videoportret wordt gemaakt met voormalig F1-coureur Jan Lammers op het circuit van Zandvoort. Jan Lammers is ook degene die dinsdag 19 november de winnaar van de V-factor bekend gaat maken. Dat gebeurt tijdens de Branchemiddag in The Colour Kitchen in Utrecht. De winnaar krijgt behalve de eer ook een mooie iPad cadeau.
Beveiligers die ervan overtuigd zijn dat zij gedreven zijn in hun vak en dat tot in de puntjes beheersen, kunnen zich aanmelden via deze link. Ook het voordragen van uitmuntende collega’s is mogelijk.

Gedeeld

Geef een reactie