Vier studiebeurzen voor beste DHM-kandidaten

Tijdens de uitreiking van de diploma’s post-hbo Registeropleiding DHM Security Management werden namens SERN vier studiebeurzen uitgereikt aan de kandidaten met de beste resultaten.

Afgelopen maanden werd alweer de 110de post-hbo registeropleiding DHM Security Management gegeven. Gelet op de coronamaatregelen vond deze geheel online plaats. De werkstukken van de deelnemers zijn digitaal ingeleverd en vervolgens beoordeeld door de docenten Harm van Dijk en Rob van Nierop. Deze online werkwijze vereiste van zowel de deelnemers als de docenten een extra inspanning.

Uitstekend resultaat
Op vrijdag 26 maart vond in De Meern het examen plaats, eveneens met inachtneming van de coronaregels. De extra inspanning is beloond: Alle deelnemers van de 110de opleiding zijn geslaagd. Ook één van de twee herkansers haalde het diploma. Op 2 april vond de uitreiking van de diploma’s plaats. Namens de Stichting SERN (Security Expert Register Nederland) mocht Bert Duijndam vier studiebeurzen uitreiken vanwege het behalen van de beste resultaten. De gelukkigen waren Megan Boeijkens, Laura Molenaar, Danny Metz en Sven Jacobs.

Gedeeld

Geef een reactie