Vinz van Es managing director Secure en Care Solutions G4S Nederland

Vinz van Es is aangesteld als managing director van G4S Secure en Care Solutions in Nederland. Hij is hiermee verantwoordelijk voor de bedrijfsonderdelen Security Services, Secure Monitoring, Patrol & Response Services, Aviation Security en de zorgactiviteiten binnen Care Solutions.

Van Es was Regional Director Secure Solutions in Europa voor G4S en neemt nu de taak op zich om Secure Solutions in Nederland verder uit te bouwen. Van Es blijft onderdeel uitmaken van het G4S European Executive Team.
Van Es: “Ik heb erg veel zin in deze nieuwe stap. G4S is elke dag opnieuw bezig met het werken aan een veiligere samenleving. De combinatie van onze mensen en technische innovaties vormen daarachter de drijvende kracht en G4S draagt dat als geen ander uit.”
Van Es begon zijn carrière na een opleiding aan de Hotelschool Den Haag als Director of Food & Beverage in het The Jefferson Hotel, Washington, USA. In 1999 stapte hij over naar de beveiligingsbranche. Van 2008 tot en met 2012 was hij CEO van Securitas Nederland en vanaf 2013 heeft van Es verschillende functies gehad binnen het Europese directieteam van G4S.
Naast zijn werkzaamheden is Van Es ook vertegenwoordiger van G4S in brancheorganisaties De Nederlandse Veiligheidsbranche en CoESS.

Gedeeld

Geef een antwoord