Weblog over beveiliging van start

Enige tijd geleden kondigde Platform Beveiliging het al aan. Vandaag ging het weblog over beveiliging live. Een vaste groep webloggers zal hier regelmatig posten. De weblog op Platform Beveiliging is een ?grouplog?, een weblog waar meerdere mensen op posten. Uiteraard over beveiliging.

Werkervaringen, sterke verhalen, maar ook goede tips, noem maar op. Ook kunnen bezoekers reageren op de berichten. Hierdoor kunnen er discussies ontstaan over een onderwerp.

De afgelopen tijd heeft er al een testversie gedraaid van de weblog met een kleine groep webloggers, onder wie Joop Tijdink, beveiliger, en Ernestine Vo?te, adviseur ECABO. Joop Tijdink is al geruime tijd beheerder op het bekende prikbord van de beveiliging.pagina.nl.

De website www.platformbeveiliging.nl is een startpunt voor iedereen die informatie zoekt over leren en werken in de beveiliging en is een samenwerkingsverband van ECABO, SVPB, VPB, CNV, FNV en de UNIE. Er is nog ruimte voor meer beveiligers om deel te nemen aan de weblog. Wie ge?nteresseerd is kan zich per mail aanmelden.

Link: www.platformbeveiliging.nl/weblog

Gedeeld

Geef een reactie