Beveiliging Nieuws lanceert nieuwe bedrijvengids

Beveiliging Nieuws heeft de nieuwe bedrijvengids gelanceerd.

beveiliging-gidsMisschien had u het al gezien, we hebben de nieuwe gids deze week uit de bètatest gehaald.

Na de lancering van de nieuwe site begin dit jaar heeft de gids een tijd offline gestaan. De gegevens van de vermelde organisaties zijn dan ook al een tijd niet bijgewerkt. In de nieuwe gids kunnen bedrijfseigenaren hun eigen vermelding claimen en bijwerken. Ik nodig u dan ook van harte uit om hier gebruik van te maken.

Behalve dat de bestaande gegevens weer beschikbaar zijn, is er een koppeling gemaakt tussen de nieuwsberichten en de organisaties in de gids. In de komende tijd zullen we de gids uitbreiden met extra mogelijkheden en koppelingen.

beveiliging kaart
In 2009 ben ik gestart met beveiligingkaart.nl. In dit project werden alle door Justitie verstrekte, ND, POB, PAC, PGW, BD, HND en HBD vergunningen in Google Maps weergegeven. Dat was in eerste instantie een compleet overzicht. Justitie vond het na een paar jaar echter niet meer nodig om updates te verstrekken.

beveiliging gidsDe nieuwe gids is gericht op Nederland. Hoewel er inmiddels al meer dan 1.600 vermeldingen in staan, hebben we niet de intentie om een compleet overzicht te bieden. Doelstelling is met name om (achtergrond)informatie van bedrijven te ontsluiten. Dit doen we op dit moment door informatie van de bedrijven zelf, koppeling met de nieuwsberichten en links naar sociale media. De bedrijvengids is nog niet klaar, binnenkort vermelden we bijvoorbeeld ook openstaande vacatures van de bedrijven.

Een basisvermelding in de bedrijvengids is geheel gratis. Ook is er een mogelijkheid om een Pro vermelding te nemen, hiervoor vragen we een kleine bijdrage. Met een Pro vermelding zijn er extra mogelijkheden beschikbaar, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van extra foto’s en video. Partners van Beveiliging Nieuws krijgen een gratis Pro vermelding.

Rob Hamberg

Gedeeld

Geef een antwoord