Wie wint de Security Talent Award 2021?

ASIS International Benelux Chapter gaat dit najaar weer de Security Talent Award uitreiken aan een student die een veelbelovende security scriptie schrijft. De winnende student krijgt een cheque ter waarde van 500 euro, een bronzen ASIS-adelaar en een eervolle vermelding op de website van ASIS International Benelux Chapter.

De prijsuitreiking zal gepaard gaan met de nodige media-aandacht op onder andere BeveiligingNieuws.nl. Deelname is mogelijk voor studenten die in het laatste jaar van hun studie (voltijds of deeltijds) zitten, studeren aan een hogeschool of universiteit in de Benelux en een eindscriptie schrijven in het security-domein.
Deelname staat open voor alle studenten. Dus ook voor studenten die geen lid zijn van ASIS International of ASIS International Benelux Chapter.

Brede domein van security
De scriptie moet betrekking hebben op het brede domein van security (publieke of private veiligheid, physical of cybersecurity, information security, risk management etc.), een innovatief karakter hebben en geschreven zijn in het Nederlands of in het Engels. Belangrijk is ook dat de scriptie bijdraagt aan de gedachte van ‘security als business enabler’ en het verbinden in het brede kader van security.

De selectie en bekendmaking
Een onafhankelijke vakjury zal de ingezonden scripties beoordelen op de gestelde eisen en de finalisten selecteren. De finalisten zullen door het bestuur uitgenodigd worden voor de jaarlijkse Fall Meeting die plaatsvindt in oktober 2021. Tijdens dit evenement zullen de finalisten hun scriptie presenteren. De vakjury zal tijdens dit evenement de winnaar bekend maken.

Meedoen?
Alle studenten die een kans willen maken op de Security Talent Award 2021, dienen hun scriptie uiterlijk 31 augustus 2021 om 17:00 digitaal aangeleverd te hebben bij ASIS International Benelux Chapter via de Chapter Young Professionals Board Member (erwin.van.de.weerd@asisbenelux.eu). Voor verdere vragen of informatie over deze award, kan contact worden opgenomen met het secretariaat (secretariat@asisbenelux.eu) of de Chapter Young Professionals Board Member (erwin.van.de.weerd@asisbenelux.eu).

Gedeeld

Geef een antwoord