W&R haalt vier certificaten en drie keurmerken

W&R beveiliging uit Uden onderschrijft de kwaliteit van haar dienstverlening met vier certificaten en drie keurmerken. Naar eigen zeggen is het bedrijf daarmee koploper in Nederland.

Deze hoge vorm van certificering is volgens de directie van het bedrijf uniek voor een beveiligingsbedrijf in Nederland. W&R Beveiliging heeft onlangs strenge audits ondergaan en ontving daarop bericht van TÜV Rheinland en de Nederlandse Veiligheidsbranche dat alle audits voor de certificaten en keurmerken positief zijn bevonden.

Vier certificaten en drie keurmerken
W&R beveiliging is nu in het bezit van vier certificaten: ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000 en OHSAS 18001. Ook beschikt het over drie keurmerken:  Keurmerk Beveiliging, Keurmerk Horecabeveiliging en Keurmerk Evenementenbeveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche.
ISO 14001 is een internationale norm voor een milieumanagementsysteem en ISO 26000 is een wereldwijde richtlijn voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het ISO 9001 certificaat beschrijft welke managementtechnieken een bedrijf nodig heeft om ervoor te zorgen dat het kan voldoen aan de wensen en eisen van de klant. OHSAS 18001 heeft als doel het verminderen en beheersen van arbeids- en veiligheidsrisico’s. De keurmerken van de Nederlandse Veiligheidsbranche geven de garantie dat opdrachtgevers met een betrouwbaar en kwalitatief goed beveiligingsbedrijf samenwerken.

Onderbouwing van kwaliteit
“Wij zetten ons 100 procent in voor onze opdrachtgevers, zodat we de beste kwaliteit leveren. Door deze certificaten en keurmerken kunnen we deze uitspraak ook onderbouwen”, aldus Sander van der Walle. Willem Rutten vult aan: “We willen niet alleen de beste dienstverlening voor onze klanten bieden. Maar de veiligheid van onze werknemers is ook een prioriteit. Door het werken volgens OHSAS 18001 sluiten we arbeidsrisico’s zoveel mogelijk uit. En als vader van drie kinderen wil je de wereld voor toekomstige generaties zo goed mogelijk achterlaten. Dan ontkom je niet aan een bedrijfsbeleid waarin een goed milieubeleid centraal staat. Door ISO 14001 is milieumanagement een integraal onderdeel van ons bedrijfsbeleid.”

(foto)
Van links naar rechts: Cor van Gemerden (Auditor – TÜV Rheinland), Sander van der Walle (mede-eigenaar – W&R Beveiliging), Laetitia Griffith (Voorzitter – Nederlandse Veiligheidsbranche, Willem Rutten (mede-eigenaar – W&R Beveiliging)

Gedeeld

Geef een reactie