NVD beste beveiligingsbedrijf volgens Management Team

NVD Beveiligingsgroep is volgens MT/Sprout in 2022 het beste beveiligingsbedrijf van Nederland. Dat staat in het jaarlijks terugkerende onderzoek van Management Team MT500 met de 500 Nederlandse bedrijven met de beste reputatie onder managers, beslissers en leidinggevenden.

Het onderzoek werd dit jaar voor de 22e keer uitgevoerd. Kenmerkend voor de aanpak van de MT500 is de peer-to-peer-beoordeling: respondenten vellen een oordeel over bedrijven die in hun eigen branche actief zijn. “Wij zijn super trots op onze medewerkers dat wij als organisatie deze waardering hebben ontvangen. Meer dan 110 jaar ervaring in het vertalen van klantbehoeften naar slimme beveiligingsoplossingen komen samen in onze dienstverlening voor onze klanten. Wij waken 24/7 over de veiligheid van gezinnen en bedrijven in Nederland. Samen met meer dan 500 partners door heel Nederland werken wij samen aan onze missie”, vertelde algemeen directeur Patrick van der Leelie.

Overige topposities
NVD Beveiligingsgroep staat op de 321ste plaats in de algehele ranking van MT500. In de sector Catering Beveiliging Schoonmaak behaalde het bedrijf de 4e plek, op de lijst Productleiderschap de 2e plek en op Duurzaam ondernemen de 4e plek. “Dit kunnen wij alleen samen met onze medewerkers die zich met passie inzetten voor onze organisatie en onze klanten”, vervolgt Van der Lelie. “Onze medewerkers werken samen met hun collega’s en partnerbedrijven dagelijks hard om als topspeler de beste dienstverlening te blijven bieden. Wij bedanken al onze collega’s en partnerbedrijven voor deze top prestatie!”

Deel dit artikel via: