Oplossing voor beveiliging van verkeersinstallaties

Met de Cloud Link Roadrunner introduceert Genetec een combinatie van toegangsbeheer en videotoezicht voor behuizingen van verkeersinstallaties bij onder andere kruispunten. Tot de mogelijkheden behoort het op afstand verlenen van toegang aan onderhoudspersoneel.

De Cloud Link Roadrunner is geschikt voor het op afstand beheren, bewaken en beveiligen van kasten waarin verkeersinstallaties zijn geplaatst. Het is een veilig en handig alternatief voor de nu nog vaak gebruikte mechanische sloten, die soms met een bij elke slotenmaker verkrijgbare sleutel te openen zijn. Gebruikmakend van Cloud Link Roadrunner, branchespecifieke apparatuur die voldoet aan NEMA TS2 (National Electrical Manufacturer Association) en de nieuwste software voor toegangsbeheer, stelt de nieuwe oplossing wegbeheerders in staat te weten en te controleren wie, hoe en wanneer iemand toegang verkrijgt tot de externe behuizingen. Via de videobewaking is te controleren of alles ook gebeurt zoals het de bedoeling is.

Werkzaamheden monitoren
Naast real-time toegangsbeheer en videoverificatie, biedt de nieuwe oplossing de mogelijkheid om de werkzaamheden te monitoren en te koppelen aan een bepaalde aannemer of medewerker. De beheerder kan hiervoor aangepaste dashboards en rapporten maken, gegevens en activiteitenpatronen analyseren en contractwerk volgen om de facturering van aannemers in orde te maken. Bovendien kunnen beheerders trends bepalen, zoekopdrachten uitvoeren en onderzoeken uitvoeren op geforceerde openingen of andere incidenten.
Cloud Link Roadrunner, een primeur in de branche, is een cyberveilig, robuust IoT-apparaat dat speciaal is gebouwd voor het beheer van behuizingen. Het maakt deel uit van een assortiment van geïntegreerde verkeersoplossingen van Genetec.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: