Oplossingen voor de uitdagingen van vandaag

De nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van beveiliging worden 20 juni in Nijkerk getoond tijdens het Security Café. Dit jaar staan onderwerpen als remote beheer, kunstmatige intelligentie, de digitale transformatie en personeelsproblemen op de planning.

Onder professionele leiding van dagvoorzitter Ben van der Burg worden deelnemers met een gevarieerd programma bijgepraat en zullen experts en professionals uit de industrie samenkomen om te discussiëren over enkele van de meest urgente kwesties in de beveiliging.

Arbeidsmarkt en remote beheer
Wim Davidse laat in een informatieve, interactieve en inspirerende sessie zien wat er allemaal op de arbeidsmarkt aan de hand is. Waar dat vandaan komt, hoe het er de komende jaren uit gaat zien en wat een werkgever in de security-installatiebranche daar aan kan doen.
Hugo van Aerle beantwoordt de vraag of remote beheer kan helpen bij het efficiënt beheren van installaties. Bij KPN heeft men veel ervaring met het op afstand beheren van diverse technische systemen. Van Aerle geeft een overzicht van de best practices in diverse markten.

Kunstmatige intelligentie en dataverzameling
Robert-Jan Sips praat over kunstmatige intelligentie. Dat verovert momenteel de wereld, aangevoerd door ChatGPT. Wat betekent dit voor de beveiligingsbranche? Moeten we ons straks door middel van Robocop beschermen tegen dreigingen die tot nu toe science fiction leken? Of gaat het toch allemaal niet zo’n vaart lopen? En wat zijn eigenlijk de risico’s van AI-systemen?
Als laatste spreker vertelt Marelle van Beerschoten of het verzamelen van data tot een efficiëntere inzet van technisch personeel kan leiden? Zij is expert op het gebied van digitale transformatie en helpt ondernemers om hierin succesvol te zijn.

Deelname aan Security Café is kosteloos en aanmelding kan via deze website.

Deel dit artikel via: