Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

BHVcertificaat.online

Eagle Eye Networks

DZ Technologies

Akuvox

Brivo

Lobeco

Unii

Securitas

IDIS

Top Security

NIBHV

Avigilon Alta

Explicate

SOBA

HD Security

VEB

Gold-IP

Alphatronics

SmartSD

Sequrix

Paxton

Uniview

Regio Control Veldt

JMB Groep

Optex

VVNL

SmartCell

Hanwha Vision Europe

Connect Security

Eizo

Bydemes

SMC Alarmcentrale

NetworxConnect

HID

ASSA ABLOY

Nenova

i-Pro

CardAccess

Centurion

PG Security Systems

Bosch Security Systems

Advancis

ADI

Nimo Dog Security

Network Optix

2N

Trigion

VideoGuard

Milestone

Kiwa

Genetec

Crown Security Services

Add Secure

Paraat

Nimo Drone Security

G4S

Oribi ID Solutions

Alarm Meldnet

20face

De Beveiligingsjurist

Dero Security Products

GFT

Hikvision

CDVI

VBN

RoSecure

ASIS

OSEC

CSL

Traka ASSA ABLOY

Seagate

EAL

Seris

ARAS

Ajax Systems

Masset Solutions

Secusoft

Multiwacht

VAIBS

Service Centrale Nederland

Optex maakt voertuigdetectie zonder graafwerk mogelijk

12 september 2023
Redactie
03:17

Sensorfabrikant Optex introduceert de serie OVS-02GT-sensoren voor bovengrondse detectie van voertuigen. Deze vormt een uitbreiding op het bestaande assortiment en is voorzien van zeer nauwkeurige microgolftechnologie met detectielogica voor korte en lange afstanden.

De nieuwe serie maakt voertuigdetectie mogelijk voor poort- en slagboomautomatisering op een breed scala aan commerciële, residentiële en industriële locaties. De bovengrondse sensoren bieden volgens Optex de ideale oplossing voor elke locatie of omgeving waar geen aardlus kan worden geïnstalleerd, zoals locaties waar graven verboden of niet mogelijk is, het wegdek beschadigd of niet afgedicht is, of in gebieden die gevoelig zijn voor overstromingen. Ze maken ook de noodzaak van verstorende en enorm kostbare civiel- of grondwerken overbodig en kunnen eenvoudig op een paal of muur worden geïnstalleerd met een groothoekaanpassing tot 96 graden.

Weersongevoelig
De OVS-02GT-sensoren kunnen voertuigen van elke kleur of composietmateriaal detecteren, zowel bewegend als stilstaand, binnen een instelbaar detectiebereik van maximaal acht meter, terwijl ze voetgangersverkeer negeren. Ze kunnen voertuigen detecteren die een snelheid tot 35 km/u passeren en worden niet beïnvloed door veranderende weersomstandigheden, waardoor ze het hele jaar door consistente prestaties binnen en buiten leveren.
Toshiyasu Matsuyama, business development manager bij Optex Japan, zegt: “Traditionele aardlussen kunnen een echte uitdaging vormen, waarbij vaak zowel enorm kostbare als ontwrichtende technische werkzaamheden nodig zijn. De ongecompliceerde montage van de OVS-02GT, gecombineerd met de eenvoudige instellingen via een speciale mobiele app, kan klanten helpen de installatietijd met een derde te verminderen in vergelijking met de installatie van een conventionele aardlus.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

SequriX

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner