Organisatie FireSafety & Security Event 2023 al in volle gang

Een maand na de eerste editie van FireSafety & Security Event is de Federatie Veilig Nederland alweer druk bezig met de beurs van 2023, die op 12 en 13 april gaat plaatsvinden. De belangstelling is groot. In hal 7 is al op 24 van de 38 posities een optie genomen en in hal 6 zijn 14 van 52 plaatsen gereserveerd.

Meestal vinden vakbeurzen eens in de twee jaar plaats, maar al snel is gebleken dat de branche het FireSafety & Security Event in Den Bosch het liefst elk jaar ziet terugkomen. Waarom? Omdat de organisatie ervoor koos om het op de eerste plaats een plek voor vele ontmoetingen, een relatiedag ‘pur sang’ van te maken. De honderd exposanten en 4000 bezoekers van de laatste editie deden de rest.

Extra hal
Omdat hal 7 voor de eerste editie al te klein bleek, werd op het laatste moment een klein deel van de beschikbaar gekomen hal 6 bij het evenement betrokken. Tijdens de tweede editie zal de gehele hal 6 voor het FireSafety & Security Event beschikbaar zijn. Deze hal wordt gerenoveerd en zal, aldus de Brabant Hallen, dezelfde prettige uitstraling moeten krijgen als de nog nieuwe hal 7.
De formule is succesvol gebleken en wordt daarom niet veranderd. Wel komt er meer ruimte voor grotere stands. In totaal kunnen 94 stands worden geplaatst, waarvan nu – 4 weken na de laatste editie –  al ongeveer 40 procent is gereserveerd. Vanzelfsprekend zal de organisator zich inspannen om alle belangstellende bedrijven van een goede plek te voorzien.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: